EXCLUSIV Ilie Năstase, cuvinte emoționante despre fiicele lui cu Amalia: "Sunt tare mândru de ele". Alessia a primit o bursă la Paris

Ultima actualizare:

    Ilie Năstasefoto: Click!
Ilie Năstasefoto: Click!

Este cel mai fericit părinte. Alessia, fiica cea mare din căsnicia cu Amalia, va pleca în vară să studieze pictura la o prestigioasă facultate din Paris. Nu oricum, ci cu bursă, iar Ilie Năstase este tare mândru de meritele ei. Acesta ne-a povestit destul de emoționat despre fiicele sale.

În plin proces de divorț cu Ioana, iată că se întâmplă și lucruri lăudabile în viața lui Ilie Năstase (74 de ani). Fiica cea mare, din căsnicia cu Amalia, este elevă în clasa a XII-a și se pregătește să-și continue studiile la Paris. Alessia va pleca în luna august în Franța, unde a primit o bursă la o universitate de prestigiu, pentru a studia „Artă, media și tehnologie”, specializarea fiind arte frumoase. A practicat și tenisul, însă și-a dat seama că nu-i place pe atât de mult precum pictura, pe care a descoperit-o de la vârsta de 4-5 ani. Click! A stat de vorba cu tatăl talentatei adolescente, care ne-a declarat că este foarte mândru de Alessia, dar și de Emma. 


    Alessia și Amalia Năstase, invitate în emisiunea lui Măruțăfoto: Instagram
Alessia și Amalia Năstase, invitate în emisiunea lui Măruțăfoto: Instagram

Ilie Năstase: "Alessia este o fată inteligentă, descurcăreață"

"Cum să mă simt altfel, decât mândru de fetele mele. Alessia desenează de la vârsta 3-4 ani. Eu am făcut ce a vrut ea. Nu am îndrumat-o către tenis. Când era mică, venea un profesor de două ori pe săptămână și făceau amândouă desen, însă celei mici nu-i plăcea. Ea e cu fotbalul acum, joacă în echipă școlii. Nu am emoții legat de cum se va descurca într-o țară străină, pentru că este o fată inteligentă, descurcăreață, plus că acolo avem prieteni. Deci nu este singură. Mama ei s-a ocupat de treaba asta, eu nici financiar nu pot spune că mă ocup, pentru ca ea are bursă, deci nu are prea mare nevoie de mine", ne-a povestit Ilie Năstase, extrem de mândru de fiica sa.

"Emma a vrut să facă fotbal"

Iată că cea mică are înclinare spre sport. Nu tenis, ci fotbal. Da, exact așa, și joacă foarte bine. "Emma joacă foarte, bine am văzut-o pe teren, nu cred că își dorește să facă performanță. La școala la care învață i s-au prezentat mai multe opțiuni, dar ea a vrut în special fotbal. Mi se pare că fata fostului fotbalist Adrian Ilie este profesoară acolo", ne-a mai mărturisit celebrul Nasty.

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net