EXCLUSIV Ilie Năstase i-a declarat război soției și îi cere cadourile înapoi. Partaj pe Bentley, genți și pantofi


    Ioana Năstase a venit cu Bentley-ul, marți, la judecătorie
Ioana Năstase a venit cu Bentley-ul, marți, la judecătorie

Divorţul dintre Ioana şi Ilie Năstase nu va fi unul amiabil. Dacă cu celelalte patru neveste s-a despărţit paşnic, acum fostul tenisman îşi ascute colţii şi îi cere soţiei cu numărul cinci cadourile înapoi. Partajul nu e unul nesemnificativ, pentru că Ioana nu era deloc săracă atunci când l-a cunoscut pe Ilie şi nu a primit de la acesta decât un Bentley şi câteva poşete scumpe.

După o căsnicie de doi ani, Ioana Năstase (44 de ani) a decis să divorţeze. Marţi, 2 martie, Click! a arătat în exclusivitate fotografii cu soţia marelui tenisman de la Judecătoria din Hârşova, aflată la 200 de kilometri de Bucureşti, localitate în care s-au şi cununat civil. Ilie Năstase (74 de ani) nu s-a prezentat la tribunal, ci doar bruneta, care a înaintat magistraţilor solicitarea divorţului. Din surse bine informate, Ioanei i-ar fi convenit mai mult o despărţire la notar, într-o manieră civilizată, însă soţul nu a agreat deloc decizia ei, aşa că şi-a arătat colţii, cum s-ar spune. 

“După momentul acela violent, în care a fost nevoită să cheme poliţia, Ioana nu l-a părăsit aşa cum era normal. I-a lăsat două luni la dispoziţie să îşi schimbe comportamentul. S-a gândit că poate îşi revine şi el, însă nu s-a întâmplat nimic. Săptămâna trecută au avut o discuţie tranşantă, ea i-a spus clar că îşi doreşte să divorţeze pentru că nu mai poate continua în acelaşi mod, însă el a spus că nu se va întâmpla asta. Motiv pentru care, în loc de notar, totul s-a mutat la tribunal”, au declarat surse din preajma cuplului Năstase, pentru Click!


    Năstase a răsfățat-o pe Ioana în mașini care mai de care mai scumpe
Năstase a răsfățat-o pe Ioana în mașini care mai de care mai scumpe

Şi asta nu este tot! Nasty nu se lasă cu una cu două, vrea răzbunare, astfel că separarea se va lăsa şi cu partaj

Împărţirea averii este mult spus, pentru că în cei doi ani de căsnicie nici Ioana, nici Ilie nu au construit nimic împreună şi nici nu au avut vreun aport financiar unul faţă de celălalt, însă partenerul ei mai în vârstă cu 30 de ani îşi vrea “jucăriile” înapoi. Cadourile însă nu sunt deloc de neglijat, vorbim despre sute de mii de euro. Anul trecut, cu ocazia aniversării, Ilie i-a făcut cadou Ioanei un Bentley în valoare de 250.000 de euro. Acest cadou scump a fost achiziţionat cu o parte din banii obţinuţi din vânzarea vilei din Primăverii. La acest bun material se mai adaugă şi alte cheltuieli şi sume de bani, dar şi alte cadouri scumpe precum pantofi şi genţi de firmă, şi se pare şi un apartament în Mamaia.


    Astă-vară, Ilie a cumpărat niște apartamente la Mamaia
Astă-vară, Ilie a cumpărat niște apartamente la Mamaia

Deocamdată, divorţul se află în faza incipientă, timp în care Ilie Năstase îşi poate pregăti apărarea şi poate solicita bunurile. “Nu se ştie ce vrea domnul Năstase înapoi. Sunt câteva achiziţii importante de care  vom afla clar atunci când va scrie el negru pe alb, către judecătorie. Deocamdată comunicarea dintre ei este foarte tensionată”, a mai spus aceeaşi sursă pentru ziarul Click! Se pare că Ioana este singura soţie de la care fostul tenisman are pretenţii la partaj. Cu cele de dinainte a fost mai paşnic şi le-a lăsat averi considerabile.


    Ioana are o colecție impresionantă de genți Hermes
Ioana are o colecție impresionantă de genți Hermes
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
FotoJet (9) jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png