EXCLUSIV Ioana Ginghină, primul interviu despre noul iubit! Se mută împreună?

Ioana a rămas să locuiască în fosta casă conjugală jpeg

Iubeşte din nou, şi-a pregătit şi fetiţa pentru noua etapă din viaţă şi încearcă să pornească la drum cu toate „detaliile tehnice” rezolvate. Ioana Ginghină (42 de ani), care a divorţat anul trecut de Alexandru Papadopol (44 de ani), este toată numai un zâmbet.

Ieri dimineaţă, am întâlnit-o la petrecerea de lansare a numărului de primăvară al revistei „A-List”, unde a fost toată numai un zâmbet. Şi avea de ce, având în vedere că are o mulţime de noutăţi. Despre toate acestea Ioana ne-a povestit într-un interviu exclusiv!

Click!: Te pregăteşti intens pentru Premiile Gopo, unde vei avea o apariţie de senzaţie. De cine vei veni însoţită?

Ioana Ginghină: Da, aşa este, mi-am achiziţionat rochie, însă nu ştiu cu cine voi veni, îţi spun sincer. Pentru că vor fi foarte mulţi actori şi nici nu e aşa spectaculos pentru cineva care nu e obişnuit cu lumea aceasta. Dacă vin cu cineva trebuie să-i şi placă.

Tu şi fostul soţ, Alexandru Papadopol, aţi mai vorbit?

Vorbim tot timpul, e tatăl copilului meu, avem mereu ceva de comunicat.

image
Actriţa din „Numai iubirea” vrea să cumpere partea de casă a lui Alexandru Papadopol

Nu ai vândut casa în care locuieşti?

Nu, şi nici nu vreau să o vând. Probabil că o să o răscumpăr. O să cumpăr jumătatea de casă a lui Alexandru.

Am auzit că eşti foarte ocupată. Ce proiecte ai?

La sfârşit de lună o să am parte de o aniversare, opt ani de şcoala Mini Art Show. Am început iar şcoala, modulul numărul 2. La teatru am început repetiţiile pentru “Lampa lui Aladin” unde o joc pe mama lui Jasmine. Am o vârstă, nu pot să fiu chiar Jasmine. Fata care o joacă are 20 de ani.     

image
Actriţa din „Numai iubirea” vrea să cumpere partea de casă a lui Alexandru Papadopol

Se zvoneşte că eşti din nou îndrăgostită. Ce ne poţi spune despre asta?

Nu am ce să zic mare lucru, ce trăiesc este foarte frumos, suntem de câteva luni împreună. E totul frumos. El este mai mic decât mine cu câţiva ani, dar contează că ne înţelegem.

Cum v-aţi cunoscut?

Prin agenţia lui de turism, iar eu am fost chemată să mă ocup cu distracţia pentru copiii celor de acolo. Vă spun sincer că nu vreau să vorbesc despre mine şi el pentru că el mi-a cerut asta. El nefiind persoană publică mi-a spus că vrea să fie cât mai discret. Pot să vorbesc despre mine, cum mă simt, cum sunt eu.

Atunci spune-ne cum te simţi.

Eu mă simt bine pentru că îmi doream o relaţie, eram şi pregătită pentru asta. Am avut o perioadă în care am încercat să stau eu cu mine, să mă gândesc, să văd ce a fost bine şi ce a fost rău, să văd ce mai era de corectat şi acum eram pregătită ca să apară cineva în viaţa mea. Nu am nici o aşteptare, nu pot să zic că va fi wow sau nu. Eu mă bucur de fiecare moment, este foarte bine cum este acum.

Ruxandra, fiica ta, l-a cunoscut pe noul iubit?

Da, de sărbători, de Crăciun. Se înţeleg destul de bine.

Ce îţi doreşti pentru următoarea perioadă?

Nu vreau să fie atâta tam tam pe situaţie. Încerc să fiu cât mai deschisă, dar unele lucruri chiar vreau să le păstrez doar pentru mine.

Vă pregătiţi în curând şi de o vacanţă?

Nu, mai ales că e nebunie cu coronavirus, nu am făcut planuri de vacanţă. E clar că dacă e să plecăm undeva, vom pleca în vară.        

Au divorţat după 12 ani de căsnicie

image
Ioana Ginghină și fiica ei, Ruxandra, în vârstă de 12 ani

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au divorţat pe 19 iunie, anul trecut, la un cabinet notarial. După doisprezece ani de căsnicie, cei doi actori s-au despărţit pentru că actorul şi-a dorit cu totul altceva. Papadopol s-a implicat într-o altă relaţie cu Adriana Irimescu, fostă Titieni, iar din octombrie, Ioana Ginghină are şi ea o altă relaţie. Ioana şi-a cunoscut soţul pe platourile de filmare ale serialului “Numai iubirea”, în 2004, însă s-au cuplat abia doi ani mai târziu, când au filmat pentru “Daria, iubirea mea”. Cei doi s-au căsătorit în 2007 şi au divorţat anul trecut şi au împreună o fetiţă, Ruxandra, de 12 ani.

george simion port popular jpg
BeFunky collage (33) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
laura cosoi jpg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
laura cosoi jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg