EXCLUSIV Ioana Năstase: «Am primit primul termen în procesul de divorț. Vom vedea ce vom face»

Ultima actualizare:

    Ilie și Ioana Năstase par mai îndrăgostiți ca niciodatăfoto: arhiva personală
Ilie și Ioana Năstase par mai îndrăgostiți ca niciodatăfoto: arhiva personală

Sărbătorile i-au prins împreună! Ilie Năstase a făcut Paștele cu Ioana la mama acesteia în Constanța. Bruneta s-a ținut de promisiune și nu l-a lăsat singur pe fostul tenisman cu care se află în proces de divorț. Deși au primit primul termen în proces, buna dispoziție nu le-a fost umbrită. Zâmbitori și destul de amorezați, cel puțin așa arată în cele mai recente fotografii.

Zici că nici nu s-ar afla în plin proces de divorț! Pe Ioana și Ilie Năstase i-au prins sărbătorile pascale ca pe o familie adevărată, reuniți și îndrăgostiți, de parcă nici nu ar fi existat acel episod violent între ei la începutul lunii februarie, când a fost nevoie de intervenția polițiștilor.

În localitatea în care a depus cererea de divorț în luna martie și unde se află casa mamei sale, Ioana a petrecut alături de Ilie Năstase, de fiul și de nepoții ei. Nimic nu le-a stricat liniștea, nici măcar telefonul avocatei, care a anunțat-o că magistrații au fixat primul termen în procesul de divorț.

"Am avut sărbători frumoase, în familie. La casa de pe malul Dunării a mamei ne-am strâns cu toții la masă: fratele meu cu băieții, eu și Ilie, băiatul meu Teo. Mama e o bună bucătăreasă și a fost în priză, deși are 68 de ani. Ne-a făcut de toate. Pască, cozonac, drob, friptură. Eu nu am gătit nimic pentru că ea nu îmi dă voie, dar am venit cu cumpărături. Nu că n-aș ști să fac. La prima căsătorie aveam 11 perechi de fini și 13 copii botezați, și făceam mese cu trei zile înainte. Eu ma ocupam de bunătăți, și aveam o femeie care spăla vasele pentru că nu-ți pot spune cât se strângea după fiecare masă. Am pus masa afară în curte, la aer, am mâncat, ne-am simțit bine. Cel mai bine mi-a părut să-l văd pe Ilie binedispus. S-a bucurat foarte tare de atmosferă, am fost împreună la biserică, a cântat. Eu, în ăștia trei ani, nu l-am văzut niciodată atât de apropiat de biserică", ne-a mărturisit Ioana.

Citește și:

EXCLUSIV Cine o consolează pe Ioana după scandalul cu Ilie Năstase: "Relația e la fel, locuim separat"

Ioana Năstase: ”Ilie s-a schimbat foarte mult în perioada asta”

Se pare că atmosfera dar mai ales comportamentul lui Ilie au mai înmuiat-o în privința deciziei de separare. Dacă înainte era foarte vehementă și greu de întors, acum a fost mai pașnică și mai detașată de situație. "Ilie s-a schimbat foarte mult în perioada asta. M-a sunat avocata să mă anunțe termenul la Judecătorie. Pe data de 24 iunie avem prima înfățișare. Eu nu am stat în perioada asta să mă gândesc ce voi face. Mă comport normal, nu am deschis subiectul deloc cu el. Vom vedea ce vom face", a mai adăugat Ioana.


    Ilie și Ioana Năstase au petrecut Paștele împreunăfoto: arhiva personală
Ilie și Ioana Năstase au petrecut Paștele împreunăfoto: arhiva personală

Se poate ca cei doi să ne surprindă din nou, iar Ioana să își retragă divorțul. Are o lună și jumătate la dispoziție să se gândească la viitorul ei alături de Ilie Năstase. 

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net