EXCLUSIV Ioana Năstase, apariție de 300.000 de euro la divorț, la Judecătoria Hârșova: "Nu pot trăi în violență"

Ultima actualizare:

    Ioana Năstase și-a ascuns privirea sub ochelari de soare, dar a afișat un zâmbet la ieșirea de la Judecătoriefoto: BLITZ / CLICK!
Ioana Năstase și-a ascuns privirea sub ochelari de soare, dar a afișat un zâmbet la ieșirea de la Judecătoriefoto: BLITZ / CLICK!

Ioana Năstase a ajuns în punctul în care nu a mai putut să ierte, așa că mariajul ei cu Ilie Năstase se apropie de final. Este doar o chestiune de timp până când judecătorii vor desface căsătoria. Soția lui Ilie Năstase a băgat azi (2 martie) actele de divorț, iar fotoreporterii Click! au surprins-o la Judecătoria Hârșova, județul Constanța, localitate în care s-a și cununat civil pe 25 aprilie 2019. Doamna Năstase a avut o apariție de lux: geantă Hermes, pantofi Louboutin și mașină Bentley!

Aproape doi ani, atât i-au ținut uniți actele semnate la primărie pe Ioana Simion și Ilie Năstase. Cum boala lungă este moarte sigură, iată că și în cazul lor, certurile și violența au dus la ceea ce era de asteptat, și anume divorțul. Marți, 2 martie, o dată cu debutul primăverii, Ioana a luat taurul de coarne și s-a înfățișat la Judecătoria din Hârșova, o localitate situată pe malul drept al Dunării, pentru a introduce acțiunea de divorț. Fotoreporterii Click! au fotografiat în exclusivitate acest eveniment neplăcut din viața celor doi.


    Ioana Năstase a venit cu Bentley-ul primit cadou de la Iliefoto: BLITZ / CLICK!
Ioana Năstase a venit cu Bentley-ul primit cadou de la Iliefoto: BLITZ / CLICK!

Pentru Ioana este a doua experiența de acest gen, iar Ilie Năstase se află la a cincea, așa că emoțiile nu își mai au rostul! Nu se turna vreun film și nu era nici vreo premieră, însă doamna Năstase a avut o apariție de lux, cam rară ce-i drept pentru o localitate aflată la 200 de km de București, astfel încât localnicii au apărut pe la gard și, nedumeriți, au întrebat dacă nu cumva "aceasta este femeia lui Țiriac?".


    Ioana Năstase a băgat actele de divorțfoto: BLITZ / CLICK!
Ioana Năstase a băgat actele de divorțfoto: BLITZ / CLICK!

În picioare pantofi Louboutin negri, de 1200 de euro, pe braț geantă Hermes, de 15.000 de euro, costum elegant și cămașă de la designerul Nicoleta Negură, în valoare de 1.000 de euro și "accesoriul" de bază: mașina Bentley în valoare de 250.000 de euro. Adică o apariție de peste 300.000 de euro, de te uitai la ea ca la filme străine! Veselă, zâmbitoare, cam așa a intrat doamna Năstase pe ușa tribunalului din Hârșova, semn că este resemnată cu decizia luată. Din peisaj a lipsit soțul, Ilie Năstase, însă nu a fost necesară prezența sa. Cei doi nu s-au înțeles în privința despărțirii, nu și-au dorit ceva amiabil, motiv pentru care au ajuns să divorțeze la tribunal.


    foto: BLITZ / CLICK!
foto: BLITZ / CLICK!

Ilie Năstase îi cere Bentley-ul și pantofii la partaj?

Se pare că Ilie îi cere Bentleyul înapoi și cateva perechi de pantofi scumpi, motiv pentru care partajul va fi unul mai delicat! După o oră petrecută în incinta judecătoriei, Ioana a ieșit însoțită de câteva persoane. A răspuns civilizat la întrebările reporterului Click! "Da, așa este. Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe", a declarat Ioana Năstase în exclusivitate pentru Click! Imediat după ce a răspuns la întrebări și s-a salutat cu câțiva trecători, Ioana s-a urcat la volanul bolidului său și s-a oprit la un restaurant din zonă pentru o mică pauză de cafea.

Pe data de 6 iunie 2020, Ioana şi Ilie s-au căsătorit religios la Techirghiol, iar naşi le-au fost Ciprian Marica şi soţia sa, Ioana. Cununia civilă au făcut-o cu un an înainte, în luna aprilie. De atunci, divorțul a apărut de mai multe ori în discuție, ca soluție la problemele lor.

Ioana Năstase a sunat la 112 ca să scape de bătaie

Ioana Năstase (45 de ani) își va aminti data de 8 ianuarie mult timp de acum încolo. În acea zi, Ioana a încasat o bătaie de la soţul său, Ilie Năstase (74 de ani), astfel încât a fost nevoită să apeleze la numărul de Urgenţă 112 ca să poată scăpa în siguranţă. Scena s-a petrecut în Complexul Stejarii, unde obişnuiau să locuiască atunci când veneau în Bucureşti.


    Ioana și Ilie Năstase au făcut cununia religioasă în iunie 2020foto: arhivă personală
Ioana și Ilie Năstase au făcut cununia religioasă în iunie 2020foto: arhivă personală

"Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi... am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a declarat Ioana, pentru Click!, la momentul respectiv.

Citește și:

EXCLUSIV Bombă! Ioana și Ilie Năstase, divorț cu scandal după "ploaia de palme"? "Marți depune actele la tribunal"

EXCLUSIV Ioana Năstase: «M-am trezit într-o ploaie de palme. Nu ştiam dacă mai ies vie!» Detalii șocante despre bătaia încasată

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net