EXCLUSIV Ioana Năstase, primul zâmbet după "ploaia de palme". A mers la întâlnire cu minijup și tocuri, ca să-l "fiarbă" pe Ilie


  foto: Blitz
foto: Blitz

E luna iubirii şi Ioana (45 de ani) şi Ilie Năstase (74 de ani) se comportă din nou ca un cuplu de îndrăgostiţi. Ioana a decis până la urmă să-i mai dea o şansă lui Ilie după ploaia de palme, care s-a lăsat cu reclamaţii în miez de noapte la Poliţie. Împăcarea e dulce. Cei doi soţi au ieşit împreună la mall, ei fiind însoţiţi şi de fiica cea mică a lui Ilie Năstase, Emma.

Ioana şi Ilie Năstase sunt din nou un cuplu şi sunt, mai nou, de nedespărţit! Deşi Ioana declară că mai are ceva retincenţe în a-l ierta pe Ilie şi a uita de pălmuiala încasată cu puţin timp în urmă, faptele frumoasei brunete o contrazic.


  foto: Blitz
foto: Blitz

Aceasta  este mai tot timpul surprinsă în compania lui Ilie şi, mai nou, şi a copiilor acestuia din căsătoria fostului tenismen cu Amalia. Este evident că Ilie Năstase este dispus să facă orice ca să-şi împace soţia după episodul violent din urmă cu o lună, aşa că o scoate zilnic la restaurante de fiţe, la  mall şi încearcă , spun gurile rele, să o recucerească cu cadouri scumpe.


  Ea se înțelege bine și cu Emma, fiica lui Năstase
Ea se înțelege bine și cu Emma, fiica lui Năstase

Cei doi au fost surprinşi recent, de fotoreporterii Click!, la o ieşire de familie, s-ar putea spune, în Mall Băneasa, fiind însoţiţi şi de fiica cea mică a tenismenului, Emma (14 ani). Ioana a luat ochii pur şi simplu, fiind îmbrăcată foarte elegant, şi sexy totodată, cu un palton deschis la culoare, o rochiţă scurtă şi fără ciorapi, care-i lăsa la vedere picioarele de gazelă în toată splendoarea lor. De departe, însă, sărea în ochi geanta Hermes Kelly de la braţul soţiei lui Ilie Năstase, a cărei valoare se ridică la cea a unei garsoniere dintr-o zonă bună a Capitalei.

«Cadouri luxoase? Nu e aşa simplu!»


  Ilie și Emma, după o tură prin mall
Ilie și Emma, după o tură prin mall

„Eu am genţi Hermes de vreo 20 de ani, de când nici nu se ştia în România că există aşa ceva. Geanta nu e cumpărată de Ilie, ci de fostul meu soţ.  Acum, pe bune, chiar credeţi că mă împacă pe mine Ilie cu Chanel-uri, Hermes-uri şi maşini? E adevărat că mi-a luat maşină, dar anul trecut de ziua mea. Am 10 genţi Hermes, dintre care două sunt luate de Ilie”, a declarat Ioana Năstase, pentru Click!

Ioana a dezvăluit şi în ce stadiu se află în acest moment relaţia dintre ea şi soţul ei. „Ieşim la mall, servim masa, nu trăim în junglă. Vorbim, discutăm, nu pot să spun că am trecut peste acel moment, ce va fi va fi. Îmi place să am sufletul liniştit. Suntem doi oameni maturi, mă gândesc ce am de făcut acum că viaţa e scurtă şi merită trăită frumos”, a mai spus Ioana, în exclusivitate pentru Click!

Ioana va pleca sâmbătă la Piatra Neamţ, într-o minivacanţă, dar nu va fi însoţită de această dată de Ilie. „,Merg la mormântul tatălui meu singură, să mă reculeg. Am nevoie de asta”, ne-a mai spus soţia lui Ilie Năstase.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
cub raluca podea png
antonia sexy jpg
Shakira jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub horoscop iertare png
Bryan Johnson jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1  Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg