EXCLUSIV Ioana și Ilie Năstase fac nuntă! „Am renunțat la divorț, dar i-am pus condiții”

„Cel mai frumos cadou pentru soțul meu”, a scris Ioana în dreptul imaginii în care apare în rochie de mireasă
„Cel mai frumos cadou pentru soțul meu”, a scris Ioana în dreptul imaginii în care apare în rochie de mireasă

Nebănuite sunt căile iubirii...Dacă în urmă cu două săptămâni Ioana Năstase era hotărâtă să lase în urmă povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de fostul tenismen Ilie Năstase și să o încheie definitiv cu depunerea actelor de divorț, se pare că pe cei doi încă îi leagă anumite sentimente.

Ioana Năstase și-a luat prin surprindere prietenii virtuali atunci când a decis să publice două fotografii în rochie de mireasă, anunțând că sâmbătă, 6 iunie, are loc ziua cea mare! Aceasta și-a retras cererea de divorț și va păși la altar alături de cel care îi este soț în acte încă de anul trecut.

Ioana și Ilie Năstase, nuntă fulger la Techirghiol, după renunțarea la divorț

Deși au făcut pasul căsătoriei în fața Stării Civile, cuplul nu a avut parte de cununia religioasă, pe care au organizat-o acum, la Techirghiol, alături de familie și apropiați.

Ioana și Ilie Năstase fac nunta
Ioana și Ilie Năstase fac nunta

Ioana și Ilie Năstase și-au început romanța încă din septembrie 2018, după ce fostul tenismen divorțase de fosta lui soție, Brigitte Pastramă. În 25 aprilie 2019 cei doi au decis să intre în următoarea etapă a relației lor și să se cunune civil, însă mariajul lor a fost umbrit ulterior de mai multe acuzații aduse de ambele părți. Ioana Năstase a decis într-un final că dorește să încheie căsnicia, invocând, printre altele, motivul violenței verbale a partenerului ei. „As minți să spun că există iubire și respect”, spunea ea atunci.


    „Cel mai frumos cadou pentru soțul meu”, a scris Ioana în dreptul imaginii în care apare în rochie de mireasăFoto: Facebook
„Cel mai frumos cadou pentru soțul meu”, a scris Ioana în dreptul imaginii în care apare în rochie de mireasăFoto: Facebook

Se pare, totuși, că pus în fața faptului împlinit, Ilie Năstase știe cum să rezolve problemele de cuplu, înduplecându-și partenera să îi mai dea o șansă. Ioana ne-a dezvăluit că i-a pus lui Ilie anumite condiții înainte de a accepta să îmbrace rochia de mireasă și se pare că cei doi au ajuns la un consens. 

„Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă. Va avea loc la Techirghiol, alături de familie și câțiva prieteni”, a explicat Ioana Năstase pentru Click!

Care a fost motivul dorinței de divorț dintre Ioana și Ilie Năstase

Asemenea mariajului cu Brigitte, se pare că și căsnicia cu Ioana plasează cuplul dintr-o extremă în alta, relația dintre Ilie Năstase și partenera lui fiind presărată ba cu momente tensionate ce evoluează către divorț, ba cu împăcări ce duc direct în fața altarului.

Motivul divorțului nu ar fi adulterul, așa cum toți ar fi fost tentați să creadă, mai ales că Năstase are antecedente în acest domeniu, ci violența verbală! Surse din anturajul cuplului ne-au oferit declarații în exclusivitate legate de acest subiect, atunci când Ioana a decis să pună punct relației.

„Ioana și Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărțit de mai bine de două săptămâni. Ea locuiește singură, în apartamentul ei, iar Ilie este la Caelia. Nu s-au mai înțeles deloc în ultima perioadă, deși ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie. I-a dat multe șanse lui Ilie, însă el nu și-a schimbat comportamentul.

Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproșuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situații mai grave, așa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu. (..) Ioana e decisă să divorțeze", au spus anumite persoane din apropierea lor, pentru Click!, la momentul respectiv, aceștia punând accentul pe violența verbală a lui Năstase, care a mai trecut prin aceste probleme în trecut, fostul tenismen fiind acum la a 5-a soție.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
Tiktok webp
kovacs istvan epa efe h 56708481 jpeg
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg