EXCLUSIV Israela divorţase în secret de Liviu Arteni. Ce condiţii i-a pus


    Israela şi Liviu ce certau foarte des din cauza viciului bărbatului foto: arhiva personală
Israela şi Liviu ce certau foarte des din cauza viciului bărbatului foto: arhiva personală

Vestea morţii Israelei Vodovoz i-a pus pe drumuri pe copiii femeii de afaceri, care au decis să o înmormânteze în Israel. Femeia de afaceri a fost găsită vineri fără suflare în baie. Avea 70 de ani. Nimeni nu mai vorbise cu ea de cinci zile. Înainte să moară, Israela a pus toate lucrurile la punct, inclusiv s-a asigurat că Liviu Arteni, cel care i-a fost soţ 10 ani, nu va moşteni o parte din averea ei. Cei doi au divorţat anul trecut în mare secret la notar, după mai multe intenţii nereuşite de a se despărţi în instanţă.

Israela Vodovoz şi-a trăit ultima parte din viaţă în mari tensiuni. Femeia de afaceri îşi acuza soţul de violenţă şi încercase de mai multe ori să scape de el prin divorţ. După ce şi-au anunţat public intenţia de a se separa, în 2017 cei doi au abandonat pentru o perioadă ideea, dar Israela a fost cea care a reintrodus actele la Judecătoria sectorului 5. În luna noiembrie a anului 2017, instanţa a decis că cererea femeii de afaceri este perimată, aşa că ea a fost nevoită să găsească o altă soluţie pentru a se elibera din căsnicia cu Liviu. I-a oferit bani şi s-au înţeles asupra bunurilor, astfel că el nu mai are niciun drept asupra averii lăsate de ea. 

"Israela a divorţat de Liviu Arteni în cursul anului 2017 şi acest lucru s-a întâmplat la notar. L-am aşteptat foarte mult pe Liviu, dar el a fost în ţară şi a semnat actele. Tot atunci s-a făcut şi partajul asupra bunurilor", a declarat pentru Click, avocata Rodica Bucur, cea care a reprezentat-o pe Israela în procesul de divorţ. 

Aceeaşi avocată se ocupă acum de actele necesare înmormântării Israelei Vodovoz în Israel. "Am vorbit cu copiii şi suntem în proces de a merge la Federaţia Evreiască. Aştept să iau legătura şi cu ambasada. Nu putem numi că o vom repatria, Israela are dublă cetăţenie, dar va ajunge acasă la copiii săi, în sânul familiei", a completat Rodica Bucur.

Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă. În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar Israela l-a aşteptat mult pentru a putea divorţa de el. Averea femeii de afaceri a fost estimată neoficial la 25 de milioane de euro. 

cub Kirstie Alley
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub lia bugnar theo rose png
concediu ingrijirea copilului jpg
tata teo (3)B jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg