EXCLUSIV Iulia Vântur va dansa printre bălării! Vedeta tv a scăpat de şomaj

10 ianuarie 2015
image
A scăpat de şomaj! PRO TV i-a dat pe mână emisiunea "Ferma", realizată la ţarăFoto: arhiva personală

Fosta ştiristă şi prezentatoare a show-ului ”Dansez pentru tine”, Iulia Vântur, revine la Pro TV, din primăvară, în calitate de gazdă a emisiunii “Ferma”, un show nou, filmat în provincie, în genul Big Brother.

Iulia Vântur (34 de ani)a stat mai mai bine de o jumătate de an pe bară, după ce, din grila de programe, a fost eliminată emisiunea-concurs ”Dansez pentru tine”.

La un moment dat, chiar îşi pierduse speranţa că PRO TV ar mai avea nevoie de serviciile ei, aşa că o bătea gândul să se mute în India, unde o aşteaptă, cu braţele deschise, iubitul ei, actorul Salman Khan (49 de ani). Dar, iată că n-a fost lăsată de izbelişte şi i s-a dat pe mână varianta românească a reality-showului “The Farm”, un format internaţional gândit de producătorul suedez Strix, în parteneriat, în unele ţări, cu Endemol.

Pentru filmările care debutează luna viitoare, Iulia se va muta la o fermă, unde 12 vedete trebuie să crească animale, să dea la sapă, dar şi să se suporte, telespectorii urmând să decidă cine va fi marele câştigător. Pe lista concurenţilor figurează momentan Larisa şi Corina, mai exact fosta şi actuala soţie a gimnastului Marian Drăgulescu, dar negocierile sunt încă în toi.

image
Salman Khan

Pentru Iulia, va fi o experienţă relaxantă, mai ales că s-a simţit de minune şi anul trecut, la ferma actorului Salman Khan.  

Salman a invitat-o și la ferma lui din India

image
Larisa și Corina, fosta și actuala soție a lui Marian Drăgulescu, vor fi rivale în emisiune

Iulia Vântur îi cunoaște toate proprietățile lui Salman, inclusiv ferma lui din Panvel, India, unde vedeta a petrecut 10 zile, anul trecut, de Ziua Îndrăgostiților. Deși e obișnuită cu luxul, vedeta Pro TV a recunoscut că și-a încărcat bateriile și că s-a simțit minunat în aer liber, alături de persoane dragi. 

banica vicoveanca jpeg
irina fodor asia express jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
7 anda adam 40 de ani 1 jpg jpeg
cub mircea bravo png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp