EXCLUSIV! Jean Paler, de patru zile în spital

jean paler jpeg
Jean Paler, actorul care a adus zâmbetul pe buze românilor, s-a luptat cu probleme de sănătate majore anul care a trecutfoto: arhiva personală

Este unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți români, dar viața lui e departe de a fi la fel de veselă ca pe scenă. Jean Paler are în continuare mari probleme de sănătate, după preinfarctul suferit acum doi ani. De patru zile, se află internat la secția de cardiologie a spitalului județean din Brașov.

La 51 de ani, Jean Paler are din ce în ce mai mari probleme de sănătate. Click! a aflat în exclusivitate că actorul este internat în prezent. Acest lucru a fost confirmat și de artist. „De patru zile sunt la spitalul județean Brașov. Am o pneumonie severă. De mine are grijă medicul Elena Bobescu. Doctorii fac tot posibilul pentru mine”, a declarat Jean, pentru Click!

Jean Paler a suferit o operație la inimă în decembrie 2012. Atunci, în urma unui preinfarct, medicii i-au montat stenturi. După această intervenție, actorul ar fi trebuit să aibă grijă de el, dar, când a văzut că prinde puteri, Jean s-a cufundat din nou în muncă. A plecat în turneu chiar și peste ocean, în Canada, dar a fost și pe Litoral, vara aceasta. Artistul a fost nevoit să facă aceste eforturi și pentru a strânge banii atât de necesari pentru a-și putea permite medicamentele. 500 de lei trebuie să cheltuiască în fiecare lună pentru a-și lua rețeta. Pentru că locuiește în Sinaia, singur, Jean nu a apelat la medicii din Capitală, ci a fost internat la Brașov, acolo unde a fost îngrijit și în 2012.

Jean Paler a fost mutat abia azi dimineață de la reanimare în salon, dar medicii nu i-au spus încă în ce zi îl vor externa. Însă actoru la fost asigurat că pneumonia nu i-a afectat operația la inimă.

florin zalomir
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
image png
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
colaj mormant elisabeta a II-a
sistem de monitorizare cu bratara electronica Foto: IGPR
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Anca Pandrea  jpg
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png
2 cabral si andreea png png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice