EXCLUSIV La ce seriale se uită Paul Surugiu-Fuego pe Netflix. Pentru prima oară în 15 ani nu va cânta de Crăciun

fuego 8 jpeg
Paul Surugiu ne-a spus cum își petrece timpul în pandemiefoto: Facebook

Paul Surugiu-Fuego (44 ani) își umple timpul cu alte lucruri, atâta vreme cât nu mai poate pleca în turneele sale, să își desfășoare activitatea artistică. Pictează, vorbește cu oamenii dragi și se uită la filme și seriale. Iată ce recomandări ne face solistul!

"Cum perioada asta am mult mai mult timp liber, îmi spun mereu că-i păcat să-l pierd în van și trebuie să-l investesc cu folos în sufletul și-n mintea mea. Ce fac? Dincolo de toate activitățile legate de muzică, televiziune și radio, sunt în permanentă căutare de frumos și de noi informații. Mi-am pus ordine în gânduri și mă pasionează din ce în ce mai tare anumite domenii pe care le credeam departe de zona mea de interes. Mă uit la filme și la seriale din care învăț ceva și vorbesc mai mult cu oamenii dragi", spune Paul Surugiu-Fuego, care anul acesta va sta acasă de Crăciun, după ce timp de 15 ani ne-a obișnuit cu turneele sale de colinde.

simeon stalpnicul png
Paul Surugiu are acum mai mult timp și pentru pictură

Tablourile sale sunt o bucurie pentru el, dar și pentru cei în casele cărora ajung. "Mult timp mi-l petrec în atelier, pictând, încerc noi tehnici, culori, teme și forme. Îmi place pentru că mă joc, am libertate și nu vreau neapărat să fie totul ca la carte, ci pura mea inspirație și pricepere! Dar tablourile mele au în ele bucuria mea!", mai spune Fuego, care realizează în fiecare duminică, la TVR2, emisiunea "Drag de România mea", de la orele 15.00, și zilnic, emisiunea "Gramofon" la Național FM, de la orele 19.00.

Ce seriale ne recomandă Paul Surugiu-Fuego

“Cum am mai mult timp liber perioada asta, dincolo de toate proiectele pe care le fac, emisiunea de la TVR 2 sau cea de radio, de la NAȚIONAL FM, ori piese și clipuri noi sau pictat, îmi acord vreme să mă uit și la filme sau seriale. Am văzut mai multe serii de când a început pandemia, pe care le recomand cu drag. Eu cred că timpul investit într-o astfel de activitate nu e pierdut. Ba dimpotrivă, dacă urmărim ceva cu sens, poate reprezenta o sursă de inspirație, o bucurie, evoluție și de ce nu, posibilitatea de a găsi noi resurse pentru viața și activitatea noastră", a declarat Fuego pentru Click! Iată ce urmărește solistul pe Netflix, celebra platformă de filme și seriale! El a explicat pentru Click! și de ce a ales aceste producții.

"Am văzut BLACKLIST, pe care-l recomand, o captivantă poveste cu un infractor urmărit de FBI. Este un serial cu dialoguri captivante, cu mister și acțiune, cu o mulțime de schimbări de situație și suspans, care mi-a mâncat multe nopți, pentru că are vreo 7 sezoane a câte 25 de episoade. Actorul principal, James Spader, premiat pentru acest rol, face o partitură formidabilă și e unul dintre formidabilii interpreți ai stăpânirii de sine, greu de transmis!".

simeon stalpnicul png

"Apoi am văzut HOW TO GET AWAY WITH MURDER, o altă interesantă poveste cu intrigi și răsturnări de situație, cu dialoguri formidabile, cu lecții de viață. Filmul te introduce în tainele Ddreptului și spune istoria unei avocate faimoase. Rolul principal este jucat de VIOLA DAVIS, o actriță pe care-am redescoperit-o cu acest serial și care este fenomenală! Trebuie neapărat să urmăriți".

simeon stalpnicul png
Tokio din „La casa de papel“

"M-am uitat din nou la PRISON BREAK, văzut și atunci, la vremea lui, am urmărit și celebrul LA CASA DE PAPEL și am punctat mai multe filme, unele noi, altele mai vechi. Filmele pot fi un liman, pot fi prilej de relaxare și de introspecție și chiar o inspirație profundă uneori”.

Citește și:

Asta nu e nici o glumă! Fuego a împodobit în iunie bradul de Crăciun

Fuego e de neoprit, și-a mai luat un serviciu: "Va fi ceva relaxat, o lume a calității"

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
visarion alexa
telefon imagine ilustrativa foto Daniel Guță jpg
putin anexare regiuni ucrainene 30 sept 2022 epa efe
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj