EXCLUSIV Laurette neagă despărțirea de Magaye Gueye! "Suntem cel mai tare cuplu! Părinții lui mă plac”

Ultima actualizare:

    Laurette și iubitul ei, Magaye Gueyefoto: Instagram
Laurette și iubitul ei, Magaye Gueyefoto: Instagram

Laurette Attindehou (37 de ani) trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei! Sexy modelul cu pielea de abanos neagă cu vehemență zvonurile că s-ar fi despărțit de iubitul ei, fostul fotbalist al lui Dinamo, Magaye Gueye!

Laurette Attindehou și fotbalistul francez Magaye Gueye formează un cuplu de peste un de zile. Chiar dacă atât Laurette, cât și fotbalistul francez Magaye Gueye au fost implicați în scandaluri răsunătoare, cei doi au reușit să-și țină departe relația de ochii lumii.

"Sunt cea mai fericită femeie"

Laurette a mers toată vara în vacanță la iubitul ei în Franța și a reușit cu acest prilej să intre și pe sub pielea părinților lui Magaye, care o plac foarte mult. Laurette s-a întors în România cu forțe proaspete și și-a deschis un salon de masaj, însă merge săptămânal la Magaye și îl vizitează în Franța. „Sunt cea mai fericită femeie! Iubesc și sunt iubită și facem cea mai frumoasă pereche din showbiz! Suntem doi frumoși, doi sexy, cea mai mare frumusețe, cel mai tare cuplu! Dacă nu apărem la televizor sau nu pun poze pe Instagram, asta nu înseamnă că nu suntem împreună! Mi-am deschis salon de masaj, caut a doua locație. Eu sunt fericită, îmi merge bine în afaceri. Familia lui mă iubește la fel de mult! Nu m-am despărțit. Să stea lumea liniștită! Și nici nu o să mă despart!” , ne-a declarat Laurette Attindehou.

Citește și:

Cât te costă să-ți facă Laurette masaj. "Am făcut școala, am diplomă!"Ce spune Laurette după "orgia" din jacuzzi cu o prietenă și Magaye Gueye, fotbalistul lui Dinamo: "A fost o glumă la băutură"

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net