EXCLUSIV Laurette, oprită de 3 echipaje de poliție și amendată: "Sincer vă spun, eu am și uitat că suntem în pandemie"

Ultima actualizare:

    Laurette
Laurette

Face ce face și intră iar în vizorul Poliției! Nici bine nu s-au stins ecourile scandalului din Centrul Vechi, când Laurette a reclamat că fost agresată într-o cameră de hotel, că Poliția e din nou pe urmele ei! A încasat o amendă de toată frumusețea, după ce a fost prinsă în neregulă la volan.

Laurette Attindehou s-a făcut mai nou femeie de afaceri. Și-a făcut salon de masaj și stă până târziu în noapte la sediu, să supervizeze afacerea. Zilele trecute, Laurette a ieșit noaptea pe stradă, la volanul mașinii sale, și a fost oprită în trafic de nu mai puțin de trei echipaje de Poliție, care au împânzit Bucureștiul de când cu noile restricții.

Laurette: "Nu mai știu nici pe ce lume trăiesc"

Vedeta s-a speriat teribil și a crezut că va fi amendată pentru că a ieșit noaptea fără declarație la ea, nefiind nici vaccinată. ”Era razie în București! Era plin de Poliție și m-au oprit de trei ori, nu o dată! M-au oprit o dată pe Calea Floreasca, a fost ok băiatul ăla. După care mai m-au oprit o dată la Pipera și încă o dată la mine aici, în Tunari. Mi-au dat avertisment și amendă 290 de lei pentru nepurtarea centurii de siguranță. Mi-au cerut și declarația de noapte, dar nu am avut-o la mine. Sincer îți spun, eu am și uitat că suntem în pandemie. Am fost să-i cumpăr Selenei niște medicamente și mâncare la cățel. De când mi-am deschis salonul, am uitat total de pandemie. Chiar i-am zis și polițistului. Nu mai știu nici pe ce lume trăiesc”, a declarat Laurette, pentru Click!

Citește și:

Restricții anti Covid. Ești prins pe stradă după ora 20.00? Uite ce riști!

Cât te costă să-ți facă Laurette masaj. "Am făcut școala, am diplomă!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
beyonce instagram jpg
banner anamaria prodan png
banner dorian popa png
shakira coachella jpg
alina puscas jpg
florinel de la visina jpg
banner oana roman png
veronica si viorel stegaru 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net