EXCLUSIV Laurette, oprită de 3 echipaje de poliție și amendată: "Sincer vă spun, eu am și uitat că suntem în pandemie"

Ultima actualizare:

    Laurette
Laurette

Face ce face și intră iar în vizorul Poliției! Nici bine nu s-au stins ecourile scandalului din Centrul Vechi, când Laurette a reclamat că fost agresată într-o cameră de hotel, că Poliția e din nou pe urmele ei! A încasat o amendă de toată frumusețea, după ce a fost prinsă în neregulă la volan.

Laurette Attindehou s-a făcut mai nou femeie de afaceri. Și-a făcut salon de masaj și stă până târziu în noapte la sediu, să supervizeze afacerea. Zilele trecute, Laurette a ieșit noaptea pe stradă, la volanul mașinii sale, și a fost oprită în trafic de nu mai puțin de trei echipaje de Poliție, care au împânzit Bucureștiul de când cu noile restricții.

Laurette: "Nu mai știu nici pe ce lume trăiesc"

Vedeta s-a speriat teribil și a crezut că va fi amendată pentru că a ieșit noaptea fără declarație la ea, nefiind nici vaccinată. ”Era razie în București! Era plin de Poliție și m-au oprit de trei ori, nu o dată! M-au oprit o dată pe Calea Floreasca, a fost ok băiatul ăla. După care mai m-au oprit o dată la Pipera și încă o dată la mine aici, în Tunari. Mi-au dat avertisment și amendă 290 de lei pentru nepurtarea centurii de siguranță. Mi-au cerut și declarația de noapte, dar nu am avut-o la mine. Sincer îți spun, eu am și uitat că suntem în pandemie. Am fost să-i cumpăr Selenei niște medicamente și mâncare la cățel. De când mi-am deschis salonul, am uitat total de pandemie. Chiar i-am zis și polițistului. Nu mai știu nici pe ce lume trăiesc”, a declarat Laurette, pentru Click!

Citește și:

Restricții anti Covid. Ești prins pe stradă după ora 20.00? Uite ce riști!

Cât te costă să-ți facă Laurette masaj. "Am făcut școala, am diplomă!"

image
image
image
image
image
image
dorian si zanni jpg
ilinca stan jpg
angela similea
adela si radu valcan jpg
kate 3 jpg
p 098yt jpg