EXCLUSIV Lavinia Pîrva s-a angajat în televiziune. Unde o puteți vedea o dată pe săptămână

Ultima actualizare:

    Lavinia Pîrva
Lavinia Pîrva

Este cântăreață, femeie de afaceri, mama unui băiețel de doi ani și soția lui Ștefan Bănică Jr. Iar de săptămâna viitoare, în „CV-ul” ei va mai adăuga și un job nou în televiziune. Click! a aflat în exclusivitate că Lavinia Pîrva a fost cooptată în echipa de la „Vorbește Lumea” (PRO TV), unde va avea o rubrică de parenting.

Echipa emisiunii „Vorbește Lumea”, prezentată de Lora și Cove, se îmbogățește cu încă o vedetă. După Cristina Cioran, care prezintă miercurea rubrica de Revista Presei, cântăreața Anna Lesko, cea care gătește tot felul de rețete spectaculoase în fiecare marți și joi, și cântăreața Francisca, responsabilă de Meteo, Lavinia Pîrva își aduce și ea contribuția cu o rubrică utilă pentru părinți. O dată pe săptămână, probabil joia, va dezbate subiecte de interes pentru mămici atât din studio, cât și din diverse locații, specifice temelor discutate.

Lavinia Pîrva: „E un proiect care mi se potrivește”

„Am acceptat, cu mare drag, propunerea de a face parte din echipa «Vorbește Lumea», mai cu seamă că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag. Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă. Voi încerca să acopăr toată «plaja» de subiecte de care orice femeie/mama ar fi interesată, voi discuta și cu specialiști în domeniu, iar temele vor fi variate: de la bucuria de a deveni mamă, depresia post natală, ce este de făcut, cum rămânem feminine chiar și cu câteva kilograme în plus, cum ne revenim după naștere, ce trebuie să știm în timpul sarcinii, cum facem față provocărilor odată cu apariția unui bebeluș în familie, masaj terapeutic la copii, nutriția copiilor, jucării educative, sport, muzică, cum ne dăm seama de vocația lui și ce putem alege în funcție de vârstă, locuri de joacă, haine potrivite pentru mame și copii, stomotologie copii și multe alte teme de interes pentru femei/mame și copii”, promite artista.

Anunțul oficial al angajării Laviniei Pîrva în televiziune va fi făcut joi dimineața, de la ora 10.30, chiar în cadrul emisiunii de la PRO TV.

image
image
image
image
image
image
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el
nunta smiley si gina pistol jpg
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg