EXCLUSIV Lidia Buble, totul despre iubirea cu Răzvan Simion: nuntă, copii și afaceri

image
Lidia Buble şi Răzvan Simionfoto: Instagram

Cântăreața Lidia Buble (25 de ani) și prezentatorul TV Răzvan Simion (38 de ani) sunt împreună de trei ani, iar pe lângă iubire, cei doi au timp și de afaceri împreună. El i-a devenit impresar şi manager iar mai nou au deschis un centru de evenimente împreună cu nişte prieteni. La inaugurarea de marți, 22 ianuarie, Lidia Buble a susținut un recital în fața oaspeților. Vedetele au vorbit despre relația lor, care sunt regulile impuse de părinţii Lidiei şi ce urmează în cariera solistei.

Click!: Lidia, cum ţi-ai început anul?

Lidia Buble: L-am început în forţă, cu cântări, o vacanţă, iar acum cu mult stres şi emoţii, pentru că e primul eveniment de genul acesta, în care sunt gazda principală şi îmi doresc ca toţi oaspeții să se simtă bine şi să le placă ce voi cânta.

Tu şi Răzvan aţi intrat şi mai adânc în afaceri…

Am deschis această sală de evenimete foarte cochetă, elegantă, un loc intim, discret, în care vă puteţi petrece timp alături de familie şi de prieteni dragi, pentru nunţi, botezuri, cumetrii, petreceri de firmă.

Ar putea intra toată familia ta aici...

Nu intră toţi aici, e prea numeroasă şi n-ar avea loc. Pentru ei ar mai trebui încă un spaţiu la fel de mare.

simeon stalpnicul png
lidia buble razvan simion

Ai spus că nici acum Răzvan nu i-a cunoscut pe părinţii tăi. De ce?

Răzvan nu s-a întâlnit cu mami şi tati încă. Îl cunosc de la TV, ştiu despre el, dar, în schimb, mi-a cunoscut toţi frații. Regula în familie noastră e că tata vrea să cunoască fata sau băiatul doar când cei doi se hotărăsc să se căsătorească. Ei se ataşează repede de persoanele din jurul lor şi ne-au spus: „Avem 11 copii, 5 fete şi 6 băieţi. Dacă fiecare veniţi cu cineva și nu se ştie ce se întâmplă cu voi peste câteva săptămâni...”. Şi decât să mă duc la părinți cu mai mulţi iubiţi, mai bine mă duc la ei cu acela care rămane.

Te-ai gândit să investeşti şi în vreo afacere proprie? Poate modă sau accesorii?

Până acum, nu m-am gândit serios la asta. Recunosc că îmi mai zboară prin minte diferite idei, dar în următoarea perioadă am foarte mult de muncit la showul meu, la piese, la abumul pe care vreau să-l lansez... Asta îmi doresc. Îl sprijin pe Răzvan, centrul de evenimente e o afacere comună.

simeon stalpnicul png
lidia buble

Aţi fost în vacanţă în Maldive şi toţi zic că v-aţi căsătorit acolo...

Dacă era ceva adevărat, ați fi aflat primii. Nici nu aş avea cum să fac o nuntă discretă, că am o familie numeroasă și ar fi un motiv prea mare de bucurie ca să-l ţin ascuns. A fost o joacă în Maldive, acolo se organiează nunţi simbolice. Aşa-zisa nuntă care e valabilă doar acolo. O joacă. A fost un „preview” înainte de nuntă, am exersat pentru când se va întampla cu adevărat.

În casa voastră care sunt regulile? Eşti o gospodină desăvârşită?

Ştiu să fac de toate: gătesc, fac curăţenie, bat covoare, duc gunoiul și merg la cumpărături. Provin dintr-o familie numeroasă, unde ne-am crescut între noi și am fost nevoiţi să învăţăm să le facem pe toate.

Şi lui Răzvan ce îi mai rămâne de făcut atunci?

Mă ajuta când poate. El e mai artist şi-l las să se ocupe de toată partea de management pentru mine și pentru salonul de evenimente Shambala. Are și el multe de făcut, nu-l bat la cap. Mai vine şi ne ajută o doamnă drăguţă, o dată pe săptămână.

simeon stalpnicul png
lidia buble razvan simion

Câţi copiii îţi doreşti? Sau e prea devreme?

Nu ştiu dacă să zic neapărat că e prea devreme, dar nu ne-am planificat asta. Vreau să-l las pe Dumnezeu să decidă când trebuie să apară şi copilaşii în viaţa noastră. Deocamdată ma bucur de nepoţi, de fraţi, dar copiii sunt bineveniţi oricând. Un număr exact nu ştiu, îmi doresc o familie numeroasă, cum vrea Domnul, să vină pe bandă rulantă, că apoi mă descurc eu cu ei.

Ce urmează în cariera ta muzicală?

Sper să lansez un videoclip la sfârşitul lui februarie. Dacă nu reușesc, la început de martie. E vorba despre o piesă cu care o să vă surprind, e stilul care mă defineşte cel mai bine, pop-rock. Vă va plăcea mult. Am pregătit şi nişte colaborări „wow”, dar nu dau din casă. Una dintre acestea va fi internaţională, uriaşă, dar nu vă spun cine e. Veţi afla când se va apropia momentul.

Ce spune Răzvan Simion despre afacerea cu Lidia Buble

Cei doi au devenit parteneri într-o nouă afacere, după ce el s-a implicat în cariera ei muzicală. „Am deschis cel mai nou spaţiu de evenimente din Bucureşti, prietenii mei, Răzvan Popescu şi Flick, au fost primii care l-au vazut şi au ştiut. Lidia a inaugurat locul cu un concert live şi vor urma şi alţi artiști. Ne bucurăm cu toată gaşca noastră frumoasă, aici avem şi studioul de înregistrări, şi cel de repetiții. Eu și alți doi parteneri am investit sufletește foarte mult. Se numeşte Shambala, adică o lume puţin mai altfel”, a spus Răzvan Simion pentru Click!.

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
tudor chirila 2 jpg
Repartitor de caldura FOTO Shutterstock jpg
Becali
image
image
image
image
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg