EXCLUSIV Liviu Guţă, filmat în timp ce o ameninţă pe Pamela că o violează

Ultima actualizare:
Prietena Simonei susţine că blonda va depune plângere
Prietena Simonei susţine că blonda va depune plângere

Au plecat să filmeze pentru o emisiune şi s-au trezit protagoniştii unui scandal-monstru. Altercaţia dintre Liviu Guţă şi Simona Traşcă a fost auzită de toată pensiunea în care se aflau cei doi, dar şi de oamenii din zonă.

Manelistul a intrat peste blondă în cameră, însă versiunile celor doi diferă: Liviu spune că doar s-a enervat pe Simona că îl înjura, blonda susţine că muzicianul a vrut să o violeze.

Prietena cea mai bună a Simonei, Cristina, a povestit, în cadrul emisiunii Click! de la Prima TV că a vorbit cu blonda care era total răvăşită de cele întâmplate. Motivul pentru care Simona nu a depus plângere încă la poliţie e că nu ştie ce să facă şi că ar vrea să uite de întreg scandalul. Cât despre Liviu, Cristina a recunoscut că nu îl ştie atât de bine, dar a auzit că face urât la băutură.

Liviu a vorbit cu reporterii Click!
Liviu a vorbit cu reporterii Click!

"Am văzut filmuleţul, m-a şocat, nu aveam niciun apel pe telefon. Nu a răspuns la mesaje. S-o fi gândit să îl şteargă pentru a evita un scandal. Am vorbit cu ea, se vedea că era total răvăşită, nu a fost o farsă. I-a trecut prin gând că vrea să o violeze. Ca orice femeie, ori mă bate, ori mă violează, ori mă omoară.

Mi-a spus că intenţionează să depună plângere. Când eşti pus faţă în faţă cu o situaţie ca asta, poate vrea să renunţe, să uite. Mă gândesc că este stresant, şi eu aş face la fel. A mai trecut prin experienţe de genul ăsta, dar nu atât de grav. Pe Liviu nu l-am văzut niciodată în stare de ebrietate, dar am înţeles că se schimbă, are un comportament urât", a spus Cristina, în platoul emisiunii.

Jurnalista Alina Eremia, prietenă a Simonei, s-a arătat sceptică în privinţa tentativei de viol. Într-o intervenţie telefonică, ea a spus că e foarte probabil un scenariu, pentru că Simona e în stare de aşa ceva.

"Simona se pretează la nişte scenarii de genul ăsta. Nu am vorbit, nu vrea să vorbească. Mi-a dat un mesaj, că nu poate vorbi că are un contract cu altă televiziune. Tu când eşti în mijlocul violului, te apuci să filmezi?", a spus jurnalista.

Cristina a întrerupt-o rapid: "Dacă nu ar fi fost adevărat, nu aş fi venit la televizor să vorbesc despre asta".

Prezentatorii Click! au intervenit şi au întrebat-o pe Alina dacă e posibil ca Simona să îl fi provocat pe Liviu.

"Da, cred, acum că a degenerat asta. Cred că a fost plătită pentru acest scenariu", a concluzionat jurnalista.

Din nou, Cristina şi-a apărat prietena: "Nu este adevărat. Când te duci şi filmezi, faci un contract, dar asta nu înseamnă că a fost regizat. Oricât ar fi fost farsă. Probabil a fost scenariu în restaurant, dar după, s-a exagerat. Din moment ce fata cealaltă s-a ascuns în baie, e clar".

Manelistul, filmat în timp ce spune că o violează pe Simona

Serghei Mizil e însă foarte pornit pe Liviu Guţă şi s-a enervat rău pe atitudinea manelistului.

În plus, reporterii emisiunii Click! au vorbit cu afaceristul care le-a declarat, enervat că: "Am o casetă cu Liviu care vorbeşte două ore că o violează pe Simona".

După ce a ascultat înregistrarea, Cristina a punctat: "Se vede că era nervos. El e un om foarte vessel, dar aici era foarte serios. Nu ştiu dacă a încercat să o violeze, dar nu putea să dea buzna în cameră".

Liviu Guţă: "Eu şi Simona ne-am împăcat"

Manelistul a vorbit şi el despre incident. Liviu susţine că doar a auzit o voce care îl înjura şi s-a dus să vadă cine ea. Cântăreţul recunoaşte că e de vină pentru că a intrat peste Simona în cameră, dar nici prin gând nu i-a trecut să o violeze. În plus, el şi Simona s-au împăcat a doua zi, dar altă fată a depus plângere şi a cerut bani.


    Liviu a vorbit cu reporterii Click!Captură Prima TV
Liviu a vorbit cu reporterii Click!Captură Prima TV

"Ei aveau dreptate, dar nu mă înjuri, nu am recunoscut vocea, am dat cu genunchiul, era subţire uşa, s-a deschis, i-am pus mâna la gură că ţipa. Dar nu se pune problema de viol. Nu era nimeni în baie, era în pat. I-am spus «Iartă-mă, nu am ştiut că eşti tu», a început teatrul, a luat telefonul, a început să plângă. Am încercat să aplanez, ea a început să înjure, am început şi eu să înjur. Nu mi-am dat seama, băutura, azi de dimineaţă am stat la cafea, ne-am împăcat. Dimineaţă am aflat că a venit poliţia, nu a făcut plângere. E altă fată, cam figurantă, a început să înjure. Cică era în baie, atunci când a ajuns la poliţie, că are traumă", a spus Liviu pentru Click!.

Manelistul a completat că nu a lovit-o şi e supărat că a băut şi s-a certat cu soţia după ce a apărut la televizor:"Nu am lovit-o, am ieşit de ruşine, am ţipat că e nebună, m-am dus în cameră, am adormit, nu am auzit nimic. De dimineaţă, m-am trezit, a venit poliţia. Mi-am cerut scuze. Era altceva. Eu i-am spus Simonei că nu am nimic cu ea, o respect. Şi pe Serghei. Nu ştiu de ce, toată lumea era cu mine. Mă supără faptul că am băut, că eu nu beau. Am mai aplanat situaţia cu soţia".

Jurnalista Alina Eremia nu a fost mulţumită însă de cuvintele lui Liviu. Din punctul ei de vedere, şi el e implicat în scenariu şi are partea lui de vină. "El e curat ca lacrima, că nu i-a recunoscut vocea. Nu îl cunosc, despre el nu am auzit nimic. Cred că toţi sunt în aceeaşi oală", a declarat jurnalista după ce a auzit declaraţie lui Liviu Guţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net