EXCLUSIV «Mami, te rog nu pleca la emisiune!». Îngrijorare în familia Duban din cauza show-ului Survivor

Ultima actualizare:

    Armin este fiul  Gabrielei și al lui  Andrei Duban
Armin este fiul Gabrielei și al lui Andrei Duban

Au mai rămas câteva săptămâni până când Graţiela Duban va pleca în jungla din Republica Dominicană, la filmările show-ului ”Survivor”, care se va difuza la Kanal D. Iată că frumoasa soţie a actorului Andrei Duban se pregăteşte de pe-acum să-şi lase cariera, casa şi familia în ”ordine”. Fiul ei, Armin, îi va simţi lipsa cel mai mult şi nu a fost de acord cu plecarea. ”Armin mi-a spus «mami, nu te duce, că nu vreau să te răneşti», a povestit Graţiela pentru Click!

Toate vacanţele şi joburile s-au desfăşurat alături de fiul ei Armin în vârstă de 8 anişori, şi de soţul Andrei Duban (47 de ani). Iată însă că acum Graţiela Duban (33 de ani) va face sacrificiul suprem, pentru că va sta departe de familia ei o perioadă lungă de timp. După cum se ştie, frumoasa şi gingaşa vedetă cu alură de manechin va pleca în jungla din Republica Dominicană, unde se va lupta să câştige marele premiu în competiţia ”Survivor România”, care se va desfăşura la Kanal D.

Și-au petrecut  vacanța pe litoral
Și-au petrecut vacanța pe litoral

Până atunci, Graţiela, care este actriţă la ”Teatrul pentru copii Ion Creangă”, din Bucureşti, şi colaborează cu teatrul Avangardia, unde joacă alături de soţul ei în piesa „Iubito, îţi rămân dator”, încearcă să îşi lase casa,  familia şi jobul în ordine. Fotoreporterii Click! Au surprins-o zilele trecute alături de fiul ei Armin şi de soţul Andrei Duban prin oraş. Fiul ei nu a acceptat ca ea să plece.

”Când i-am spus că voi participa la «Survivor România», Armin a spus: «Mami, nu te duce, că nu vreau să te răneşti!»”, ne-a spus Graţiela Duban. Sportul dar şi programul cotidian au ajutat-o pentru o astfel de competiţie. “Eu am avut puţin noroc, pentru că viaţa mea de zi cu zi, programul meu, era în felul următor: mă trezeam, îl pregăteam pe Armin de şcoală, îl duceam la orele de curs şi, când mă întorceam, mă opream o oră la sală. Din punct de vedere fizic pot să spun că am o pregătire cât de cât ok. La partea cu înotul stau mai slăbuţ, dar asta este. Mă duc cu «capul înainte», cu toată adrenalina şi … ce-o fi, o fi!”, a mai spus soţia lui Duban.

Iar cariera ei de actriţă  nu va avea prea mult de suferit în perioada în care va lipsi pentru că unele spectacole nu se mai ţin. “Spectacolele mele la teatru vor continua în momentul în care voi reveni în ţară. În perioada în care am să fiu plecată, piesa de teatru «Iubito, îţi rămân dator» nu se va mai juca, iar la Teatrul Ion Creangă, copiii pot  veni cu inima deschisă pentru că piesa «Jack şi vrejul de fasole» se va juca în continuare; voi fi înlocuită de o colegă a mea, iar când mă voi întoarce probabil că vom juca unul la unul. Celelalte spectacole «Spaima Zmeilor» şi «Crăiasa Zăpezii», din câte ştiu eu, nu se vor programa în lipsa mea”, a mai adăugat frumoasa Graţiela Duban.

Cristina Şişcanu şi-a înţărcat fetiţa

Petra are  3 anișori
Petra are 3 anișori

Cristina este cunoscută în spaţiul public ca fiind o mamă care a militat foarte mult pentru alăptat. Vedeta şi fostul prezentator  Mădălin Ionescu au împreună o fetiţă pe nume Petra, care împlineşte în aprilie vârsta de 3 anişori.

Mădălin Ionescu  are 3 copii
Mădălin Ionescu are 3 copii

Abia de curând, vedeta a hotărât să întrerupă alăptatul, iar decizia a venit şi ca urmare a faptului că urmează să plece la filmările pentru show-ul ”Survivor”. Mădălin va trebui să se descurce cu toată casa. ”Ne va măcina un dor teribil, dar mai presus de acest sentiment, Cristina va trebui să trăiască fără Petra, fapt care o va biciui sufleteşte în fiecare zi. Participarea la ”Survivor” este însă un challenge extraordinar”, a scris pe Facebook Mădălin Ionescu. 

Cruceru va prezenta «Survivor România»

Bătălia pentru postul de prezentator al  reality show-ului ”Survivor România” a fost crâncenă şi s-a dat între Victor Slav şi Dan Cruceru. Iată că Dan Cruceru a fost ales pentru a prezenta competiţia la care vor lua parte  20 de concurenţi curajoşi. Acesta a fost prezentator al emisiunii ”Poveştiri Adevărate” de la Acasă Tv şi al jurnalului Focus Monden de la Prima Tv, iar din 2014 s-a dedicat proiectului TAticool. Dan este tatăl a doi copii minunaţi, pe care îi va lăsa în grija soţiei. ”Sunt onorat să fiu implicat într-un reality iconic, de asemenea,  foarte bucuros să am parte de o experienţă extraordinară”, a spus Cruceru. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net