EXCLUSIV Mara Bănică, cerută la «Mireasă pentru fiul meu». Lista vedetelor care au intrat la castingul lansat de producători

Ultima actualizare:

    Mara Bănică Foto: arhivă personală
Mara Bănică Foto: arhivă personală

Emisiunea matrimonială "Mireasă pentru fiul meu" revine la Antena 1 după trei ani de pauză. Producătorii au selectat o serie de nume sonore pentru a le testa la casting. În urma probelor riguroase, se va alege prezentatoarea care va rămâne gazda permanentă a show-ului. Fanii Antena 1, obişnuiţi să o vadă invitată în permanenţă la Acces Direct, o cer pe Mara Bănică la cârma emisiunii.

Se caută prezentatoare pentru „Mireasă pentru fiul meu”, show care a debutat la Antena 1 în august 2011, cu Mirela Vaida în rolul de gazdă, iar Mara Bănică se pare că este favorita publicului. Fanii jurnalistei o cer în rol de gazdă a show-ului matrimonial, deşi vedeta nu a făcut deocamdată comentarii pe această temă. Vineri, (13 decembrie), Mara a vrut doar să clarifice un zvon care ar fi circulat şi potrivit căruia ar fi însărcinată, însă a dat naştere altor speculaţii.

Mara Bănică este obişnuită cu emisiunile tv
Mara Bănică este obişnuită cu emisiunile tv

"Dragii mei, vă mulţumesc pentru miile de urări, dar nu este cazul. Nu sunt însărcinată. Eu sunt un om transparent şi aş confirma sau infirma, după caz. De această dată nu este cazul. Singurele surprize pe care vi le pregătesc sunt legate de cariera mea profesională", a notat jurnalista. De la acest mesaj, cei care o urmăresc pe reţelele sociale s-au întrebat dacă nu cumva ar fi următoarea prezentatoare a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu".  

"Surpriză pe plan profesional ? Să ghicesc...O sa prezentati emisiunea «Mireasă pentru fiul meu ?»", a întrebat o tânără.

Jojo şi Lavinia Pârva, rivalele Marei Bănică la postul de prezentatoare

În tot acest val de mister ce tronează deasupra următoarei gazde a emisiunii matrimonilae există se pare şi un sâmbure de adevăr, Mara Bănică fiind nu doar preferata publicului. Ea a fost într-adevăr selectată să intre la castingul făcut de Antena 1, care a avut loc în urmă cu mai bine de o lună. Surse din interiorul staţiei din Băneasa au declarat pentru Click! că pe lângă Mara Bănică ar mai fi fost invitate la discuţii şi la probe Jojo, Lavinia Pârva, Andreea Ibacka, Niculina Stoican şi Cristina Şişcanu. Toate ar fi acceptat să lupte pentru a câştiga noul post, însă doar una va fi selectată, producătorii analizând în continuare numele posibilei gazde. 

Mara Bănică a prezentat în trecut "Capcana Seducţiei", un format asemănător "Miresei" şi are experienţa ediţiilor "Acces Direct", care nu sunt deloc puţine la număr şi pe care le-a găzduit în locul titularelor.     

Show-ul matrimonial "Mireasă pentru fiul meu" s-a mutat în 2011 de la Kanal D, unde a rulat pentru cinci sezoane sub titlul „Noră pentru mama”. În 2016, actrița Paula Chirilă a preluat rolul de prezentator de la Mirela Vaida, care urma să intre în concediu de maternitate. De altfel, nu era singurul concediu de maternitate al Mirelei Vaida, actuala prezentatoare "Acces Direct". În primăvara lui 2015, ea era înlocuită pentru câteva luni de Andreea Mantea. 

Citeşte şi:

Mara Bănică, topless pe plajele din Mexic! Ce om de afaceri «au atras» fotografiile jurnalistei

Mara Bănică, terorizată şi ameninţată: «Mi-a trimis 11 mii de mesaje de pe 5000 de conturi false»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
image
actualitate.net
image
actualitate.net