EXCLUSIV Maria Buză, mari probleme în timpul show-ului "Te cunosc de undeva": "E dezastru"

Ultima actualizare:

    Maria Buză a câştigat ediţia GOLD a emisiunii "Te cunosc de undeva"Foto: Arhiva personală
Maria Buză a câştigat ediţia GOLD a emisiunii "Te cunosc de undeva"Foto: Arhiva personală

Maria Buză şi-a petrecut tot anul între scenele de teatru şi concerte şi între platourile de televoiziune dintre TVR 1 şi Antena1, ale emisiunilor „O dată-n viaţă” şi „Te cunosc de undeva”. Şi pentru că Maria a fost câştigătoarea sezonului Gold al show-ului "Te cunosc de undeva!” am aflat de la ea ce a făcut de Sărbători.

Click!: Cum ţi s-a părut experienţă „Te cunosc de undeva”?

Maria Buză: Într-adevăr, „Te cunosc de undeva!” este o experienţă şi poţi vorbi despre asta în felul asta. Eu pot spune că mă simt de parcă aş fi lucrat într-un loc cu carte de muncă şi am ieşit la pensie. Bine... m-ajută şi personajul! Patru sezoane?!... Mult maică, mult!

Click!: Care a fost personajul care ţi a plăcut să-l interpretezi cel mai mult şi care din ele ţi a dat bătaie de cap, din acest sezon?

 M.B: E greu să răspund. Când un personaj e dificil de interpretat, te apuci de lucru şi începi să studiezi gesturi, mimica, biografie şi aşa mai departe, descoperi de cele mai multe ori lucruri atât de frumoase şi de interesante despre artist, încât ajungi chiar să-l îndrăgeşti. Şi asta e important pentru moment în sine. Trebuie să-ţi placă cine eşti!

Click!: Ai avut probleme de-a lungul showului? Cu cine te ai înţeles dintre concurenţi şi dintre juraţi?

M.B.: Am avut probleme de sănătate, uneori. Şi, pentru noi, să se întîmple asta în timpul filmărilor, să rămâi fără voce, de exemplu, e DEZASTRU. Nu ai cum să te abaţi de la program, filmările şi repetiţiile trebuie respectate conform desfăşurătorului.

Click!: Ţi s a întâmplat ceva haios pe platourile de filmare?

M.B.: La emisiunea „Te cunosc de undeva!” tot timpul se întîmplă ceva haios. Asta e conceptul emisiunii. Îţi cade mustaţă, te mănîncă barbă, se plimbă lentilă, se rup unghiile, se cade de pe tocuri, te strânge corsetul, ţi-e mică perucă... ce să mai... E distracţie, dom'le!

Click!: Ce pregăteşti pentru 2015? Unde te vor putea vedea fanii?

M.B.: La anu' va aştept la Teatrul Metropolis la "Peretele", un spectacol scris şi regizat de Lia Bugnar, şi la Teatrul Elisabeta, unde se reia spectacolul de succes "Boeing, Boeing" în regia lui Puiu Şerban. Iar cu spectacolul "Floarea şi Gheorghe... prin lume". prin toată ţară. E un spectacol de muzică live şi divertisment. Am alături taraful George Pătraşcu şi împreună cu Marius Rizea formăm o echipa nemaipomenită. Nu că mă laud, dar aşa e!!!

Click!: Te vom putea vedea din nou într o nouă emisiune de televiziune?

M.B: Am ieşit la pensie, nu v-am zis... Sunt bătrînă, nu mă mai ia nimeni. Aştept Provincia.

Click!: Cum şi cu cine ai petrecut Crăciunul?

M.B.: Cu familia şi prietenii, la Horezu. A fost foarte frumos! Au fost câteva zile de linişte şi odihnă.

Click!: Dar Revelionul?

M.B.: De Revelion m-am întâlnit cu toţi cei care au vrut să petrecem împreună în noaptea de Anul Nou într-un loc foarte frumos, la Berăria H. 

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net