EXCLUSIV Maria Ciobanu şi-a pus dinţi noi cu strungăreaţă, de 8.500 de euro

image
Dr. Valentin Răducanu le-a analizat dantura

Celebre sau necunoscute, femeile apelează în număr mare la mâna iscusită a medicilor esteticieni. Nici “populăresele“ nu fac excepţie, iar exemple sunt cu duiumul în showbiz-ul nostru: Nicoleta Voica şi-a pus silicoane, Irina Loghin a apelat la injecţiile cu botox, Elena Merişoreanu şi-a tatuat sprâncenele, iar Maria Ciobanu şi-a pus dinţi de 8.500 €.

Maria Ciobanu a fost o femeie frumoasă care, în ciuda trecerii timpului, şi-a păstrat trăsăturile distinse. Şi, dacă unele doamne se fâstâcesc atunci când sunt întrebate de vârstă, celebra interpretă de muzică populară nu se sfieşte să spună cu toată gura: „Am 77 de ani!”.

Cea supranumită “ciocârlia” muzicii româneşti are atuuri de frumuseţe inconfundabile: părul negru şi cârlionţat, ochii jucăuşi şi, bineînţeles, faimosul zâmbet, pentru care colega de scenă, regretata Maria Lătăreţu, a poreclit-o “fata cu strungăreaţă”.

Deşi sunt la modă operaţiile estetice, iar colegele sale de breaslă au apelat la această modalitate de întinerire, artista nu a fost ispitită de bisturiu. Totuşi,  Maria Ciobanu şi-a făcut recent o schimbare de natură estetică, schimbându-şi total fizionomia: a trecut pe la medicul stomatolog.

În locul dinţilor inestetici şi neuniformi, artista are acum o dantură albă, de porţelan, care a întinerit-o cu câţiva ani buni. Modificarea a fost sesizată de reporterii Click! şi confirmată de fotografii, dar şi de medicul specialist.

image
Înainte: Irinei Loghin i se vedeau gingiile când zâmbea. Acum: Artista şi-a corectat defectul cu coroane ceramice

“Zâmbetul anterior al doamnei Maria Ciobanu este caracterizat de treme (spaţiu între dinţi) şi diastemă (strungăreaţă). Dinţii din partea frontală erau foarte evazaţi şi i-a corectat prin îmbrăcare. Din poze, pare că a optat pentru două punţi din ceramică integrală, cu strungăreaţă la mijloc. În partea jos, s-a optat pentru o punte totală, iar dinţii sunt perfect aliniaţi. Costul unei lucrări pe ceramică integrală ajunge la 8.500 de euro, iar pe metalo-ceramică, la 5.600 de euro”, a comentat, pentru Click!, medicul implantolog Valentin Răducanu. Cu o dantură atât de albă, doamna Ciobanu poate zâmbi acum nestingherită, mai ales că celebra-i strungăreaţă a rămas la locul ei.

Irina Loghin şi-a corectat dantura şi ridurile

image
Înainte: În tinereţe, Nicoleta nu era deloc dotată. Acum: Solista şi-a pus implanturi în 1988, în Detroit

Supranumită “regina muzicii populare”, Irina Loghin (75 de ani) a impresionat prin glas, dar şi prin frumuseţea şi rafinamentul ei. Ca orice femeie care se respectă, artista a simţit nevoia să-şi facă intervenţii minore la nivelul feţei. A recurs la blefaroplastie şi la injecţii cu botox şi acid hialuronic, după cum însăşi a recunoscut într-o emisiune TV. În plus, solista şi-a corectat şi zâmbetul. “Din poze se vede că a apelat la o rearanjare gingivală pentru corectarea efectului de “gummy smile” (zâmbet care evidenţiază gingiile în partea de sus). În actul zâmbirii, se vedea gingia foarte mult. Coroanele par a fi ceramice pe suport metalic. Cost estimativ, cam 3.000 de euro, doar lucrarea de sus”, ne-a mai spus medicul implantolog Valentin Răducanu.

Nicoleta Voica şi-a pus silicoane în America

image
Cântăreaţa Elena Merişoreanu a apelat la machiajul semipermanent pentru ochi şi sprâncene

La fel de apreciată ca şi colegele sale de scenă, bănăţeanca Nicoleta Voica (58 de ani) se pare că este prima artistă din România care a optat pentru mărirea sânilor cu implanturi siliconice. În 1988, când româncele habar nu aveau de această procedură, Voica se opera la o clinică din Detroit, la vârsta de 32 de ani. Cântăreaţa a optat pentru proteze medii, întrucât nu era mulţumită cu sânii ei, destul de mici. De altfel, în pozele de la debut se vede că solista nu era deloc dotată de Mama Natură. Au trecut 26 de ani de la intervenţie, iar Voica se simte foarte bine, ea fiind nevoită să meargă din când în când la controale de rutină. 

Elena Merişoreanu îşi tatuează sprâncenele şi buzele

image
Cântăreaţa Elena Merişoreanu a apelat la machiajul semipermanent pentru ochi şi sprâncene

Păr roşcat, coafat permanent mărunt şi întotdeauna machiată ca la carte. Ajunsă la o vârstă respectabilă, 66 de ani, Elena Merişoreanu  nu a ieşit nici măcar până la piaţă fără să nu se dichisească. Hunedoreanca este la zi cu tot ce e nou în domeniul estetic. Nu a apelat la liposucţii, la silicoane şi nici nu şi-a întins pielea feţei, însă a aflat că tatuajele semipermanente sunt de efect. Astfel, în loc să meargă permanent în poşetă cu creionul de sprâncene şi cu cel pentru conturul buzelor, interpreta a mers la un salon de specialitate, unde şi-a tatuat sprâncenele şi şi-a făcut un machiaj semipermanent. 

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
Copii din Africa bucurandu se ca au apa FOTO facebook Stefan Mandachi jpg
coronavirus
image
image
image
image
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg