EXCLUSIV Maria Constantin, în război cu fiul lui Marcel Toader: „Eu nu i-am dorit moartea”

Ultima actualizare:

    Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat cu scandalfoto: arhiva personală
Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat cu scandalfoto: arhiva personală

Maria Constantin (33 de ani) îi dă o replică dură lui Maximilian, fiul lui Marcel Toader. La patru ani de la moartea fulgerătoare a lui Marcel Toader, Maria Constantin și fiul omului de afaceri au pornit un război, în care ies la iveală detalii compromițătoare din culisele divorțului cu scandal dintre solista de muzică pupulară și omul de afaceri.

Maria Constantin a ieșit, recent, la rampă și l-a acuzat public pe Marcel Toader de agresiune și infidelitate. Fiul omului de afaceri, Maximilian Toader (23 de ani), s-a arătat consternat de acuzațiile făcute de Maria Constantin, interzicându-i acesteia să mai denigreze amintirea tatălui său.

„Nu știu de ce nu a făcut aceste declarații în momentul în care s-a despărțit de tatăl meu, și nu acum, la aproape doi ani de la moartea lui, având în vedere că în momentul despărțirii a afirmat public că nu a fost agresată fizic de către el! Iar despre faptul ca a fost înșelată în timp ce era la Ferma, eu unul nu știu nimic. Înțeleg dorința de a apărea la televizor și de a povesti trecutul, dar nu înțeleg de ce ai face afirmații negative despre un om mort, care nu se poate apăra! Căsnicia cu Maria i-a făcut rău tatălui meu”, a declarat Maxiliman Toader, într-un interviu acordat în exclusivitate, pentru Click!


    Maximilian Toaderfoto: Facebook
Maximilian Toaderfoto: Facebook

Maria Constantin: ”Tu nu ai stat cu noi în casă, ca să știi ce am trăit eu acolo”

Maria Constantin îl contrazice, însă, pe fiul lui Marcel Toader. ”Tu nu ai stat cu noi în casă, ca să știi ce am trăit eu acolo! Eu nu i-am dorit moartea lui Marcel, oricât de mult rău mi-a făcut omul ăsta. Nu am spus la acea vreme de agresiuni și violențe pentru că nu s-ar fi rezolvat nimic. Dacă eu spuneam tot adevărul atunci la divorț, ținea scandalul trei ani, nu doar unul. Au fost infidelități și înainte să mergem la emisiunea Ferma. Dacă m-a iubit așa de mult așa cum a zis fiul lui, atunci de ce dădea mesajele alea altor femei de care știa toată lumea“, a declarat Maria Constantin, în exclusivitate, pentru Click!

Citește și:

Maria Constantin, primele poze cu noul iubit: „Locuim împreună de un an”

Maria Constantin: „ Marcel și-a băgat sume colosale în buzunare de la televiziuni” 

Cântăreața a dat noi detalii despre scandalul divorțului de Marcel Toader, care, spune ea, ar fi adus bani frumoși în buzunarul fostului ei soț. Asta în ciuda faptului că s-a spus despre omul de afaceri că atunci când a murit avea datorii imense la întreținere și nu numai, datorii pe care fiul său se chinuie și acum să le acopere. ”A fost un fel de hoțul strigă hoții! Toată lumea a avut de câștigat din scandalul divorțului nostru. Marcel și-a băgat sume colosale în buzunare atunci de la televiziuni și se tot văita că nu are bani”,  declarat Maria Constantin, pentru Click!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net