EXCLUSIV Maria Constantin s-a despărțit de Dacian Varga: «Ne-am înstrăinat». Primele declarații ale solistei

image
Maria Constantin și Dacian Varga s-au despărțitfoto: Facebook / Click!

Maria Constantin și Dacian varga s-au despărțit! Când toți așteptau invitația la nuntă, cei doi au anunțat că nu mai formează un cuplu! Cântăreața Maria Constantin și fostul fotbalist Dacian Varga, care se iubeau de un an, locuiau împrteună și aveau vise mărețe.

Maria Constantin s-a despărțit de Dacian Varga, iar artista face primele declarații pentru Click! Solista și fostul fotbalist s-au despărțit în urmă cu o lună, deși mulți le-ar fi dat șanse să ajungă la altar. Cântăreața de folclor a făcut primele declarații pentru Click! despre despărțirea de Dacian Varga.

”Da, ne-am despărțit, însă nu vreau să dau prea multe detalii. Pot să spun că lui Dacian nu am ce să îi reproșez, e un om foarte bun, însă am ajuns să ne înstrăinăm. Eram amândoi foarte ocupați, așa am ajuns în punctul de a discuta față în față ferm și să ajungem la această decizie”, a declarat Maria Constantin pentru Click! După cum se știe, celebra artistă este studentă la Conservator și se concentrează pe examenul de licență, de anul viitor, și pe master-ul care va urma. În același timp, Maria Constantin este și profesoară de muzică. Despărțirea de Dacian Varga o face acum să se concentreze și mai mult pe studiu și pe proiecte profesionale. Maria Constantin a avut două căsnicii cu scandal, prima cu solistul Ciprian Tapotă, cu care are un băiețel, iar cea de-a doua cu Marcel Toader, de care a divorțat în ianuarie 2018. Marcel Toader s-a stins din viață pe 3 august 2019. Despărțirea Mariei Constantin de Dacian Varga se daugă, astfel, unui lung șir de ghinioane pe care artista l-a avut în amor.

Citește și:

EXCLUSIV Maria Constantin a pus stăpânire pe maşina de lux a iubitului fotbalist

Maria Constantin s-a mutat cu Dacian Varga la un an de la divorțul de Toader

FotoJet jpg
Ioana Petric jpg
cub loredana groza png
Regina Elisabeta
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
cub acident avioane Heathrow Londra
militar pedofil jpeg
BeFunky collage (12) jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (4) jpg
Captură de ecran din 2022 09 19 la 14 12 43 png
image
image
image
image
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif