EXCLUSIV Marina Voica, plină de energie la 85 de ani şi 36 de kg! Și-a lansat cartea într-o biserică, a dat interviuri și autografe, ca o divă

image
Marina Voica, în vervă la lansarea cărții salefoto: Dana Popa

A ajuns să cântărească doar 36 de kilograme şi nu au trecut decât 5 luni după operaţia pe cord, dar Marina Voica e la fel de sprinţară ca în tinereţe. Zilele trecute şi-a văzut visul împlinit: a lansat o carte de nuvele!

La 85 de ani, Marina Voica s-a întrecut pe sine. La 5 luni de la operaţia suferită pe cord, doamna muzicii româneşti a fost în vervă.

image
Marina Voica s-a pregătit din timp pentru lansare, dar frigul i-a dat peste cap planurile

Joi dimineaţă şi-a lansat cartea Marina Voica – “Fantezie şi umor…” în incinta unei biserici, la Biserica Parascheva din Câmpina, acolo unde a avut loc un eveniment de zile mari, organizat de protopopul Grigore Melnic, bun prieten de-al vedetei.

image
Fuego a aşteptat-o chiar în curtea bisericii

În prezenţa unor nume mari, admiratori şi prieteni artişti precum: Fuego, Gabriel Dorobanţu, Alesis, Matilda Pascal Cojocăriţa, Octavian Ursulescu, Marina Voica s-a simţit în largul său, a citit poveşti din cartea sa proaspăt lansată şi a fost mereu cu zâmbetul pe buze. “M-am trezit de la 7 dimineaţa, mi-am aranjat ţinutele cu câteva săptămâni în urmă, dar pentru că a fost frig, mi-am schimbat vestimentaţia pe ultimul moment. Este o zi mare pentru mine şi m-am simţit mai bine decât la concerte!”, a spus Marina Voica pentru Click!

A stat câteva ore în picioare şi a dat autografe

image
Matilda Pascal Cojocăriţa şi Octavian Ursulescu i-au fost aproape

După operaţia pe cord, Marina Voica a ajuns la 36 de kilograme. Chiar şi aşa, celebra artistă a avut puterea să stea aproape o jumătate de zi în picioare, să semneze autografe şi să se bucure de lansarea cărţii sale. Nostalgică după soţul său, Marina Voica l-a amintit în biserică, în timpul discursului pe care l-a ţinut! “Dacă trăia soţul meu, stăteam eu acum pe canapeaua mea preferată, fără grijă, şi nici prin gând nu mi-ar fi trecut că putea să fie altfel!”, a spus Marina Voica, ca mai apoi, în emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP, de la Prima TV, celebra interpretă să adauge: “Orice, numai să trăiască soţul meu, fiindcă femeia fără un bărbat este zero! Asta vă spun absolut sincer şi pot să o spun, fiindcă la vârsta mea am dreptul să trag această concluzie!”.

image
Gabriel Dorobanţu a luat o carte cu autograf

Preţul cărţii “Fantezie şi umor…” semnată de Marina Voica este de 40 lei, iar artista a făcut o remarcă haioasă la lansarea din biserică: celebrul regizor Spielberg ar fi făcut un scenariu de film incredibil după această carte!

cub andreea antonescu png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
laura cosoi
cub cheating wife png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE