Exclusiv. Mesajele concurenților înainte de finala „Românii au talent". Cine va câștiga premiul de 120.000 de euro?

28 mai 2021
image
Cei patru jurați, publicul din sală și cel de acasă vor avea parte de un spectacol live de excepție vineri searafoto: PRO TV

Emoții incredibile pentru cei 11 finaliști „Românii au talent”, care vineri seara urcă pe scenă pentru o ultimă prestație decisivă. Unul dintre ei va câștiga marele premiu de 120.000 de euro. Cel clasat pe locul doi va lua 20.000 de euro, iar locul 3 are un premiu de 10.000 de euro. Norocoșii câștigători vor fi aleși prin vot de voi, publicul de acasă. Pentru a vă convinge, finaliștii vă transmit, prin intermediul Click!, mesajele lor.

Sezonul 11 „Românii au talent” (PRO TV) a ajuns la final. După 27 de ediții de preselecții, în care am văzut peste 300 de concurenți din toată lumea, care mai de care mai impresionant și mai original, după două semifinale live, care ne-au ținut cu sufletul la gură, în marea finală de vineri seara vor urca pe scenă ultimii 11 concurenți. Câte 5 dintre ei au fost selectați în fiecare semifinală, în urma voturilor primite de la public, iar cel de-al 11-lea a fost ales de jurați, printr-un „wild card”. Cu toții se vor bate pentru marele premiu de 120.000 de euro și pentru titlul de „cel mai talentat român”. Tot vinerea aceasta vom afla și cine va câștiga premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro, pentru care se votează încă de vinerea trecută. Aici, în cursă, au intrat câte doi concurenți din fiecare semifinală, propuși fiind de jurați: Daria Batschi Beleca, Duo Turkeev, Maria Rădeanu și Art of Robots. Dar să vi-i prezentăm pe cei 11 finaliști, cu talentul, povestea și mesajul lor!

Rareș Trufea cântă la pian și voce, a primit golden buzz din partea lui Pavel și Smiley: „Nu mă așteptam să ajung în finală. Când am fost pe scenă, nici nu am conștientizat ce s-a întâmplat. Mă bucur enorm și simt că trebuie să duc această misiune până la capăt. Mă simt ca acasă acum, m-am obișnuit cu scena, cu platoul, sunt foarte fericit”.

Magitot, pe numele său real Marius Drăguși, este specialist în magie și stand-up. A mai participat la „Românii au talent” în 2019, când a câștigat premiul de originalitate: „Să fiu în marea finală, cea de-a doua finală în care sunt... ce poate fi mai tare de atât?! Nu mai e nimeni care a fost în două finale! Înseamnă că ceea ce fac este bine, că sunt pe drumul cel bun”.

Narcisa Ungureanu, cântăreață de muzică populară, a fost aleasă de jurați pentru participarea în marea finală: „Această calificare înseamnă o foarte mare bucurie. Nu mă așteptam deloc. Le mulțumesc din suflet juraților că mi-au dat wild card-ul. Eu chiar urmărisem toată emisiunea, văzusem cine s-a calificat și chiar când au anunțat wild card-ul... am adormit. Așa că bucuria a fost și mai mare când fratele meu m-a trezit și mi-a spus”.

Filip Cioc e cântăreț, a primit golden buzz din partea lui Florin Călinescu: „Calificarea înseamnă o nouă șansă de a bucura oamenii și o oportunitate mare de a deveni mai cunoscut. Dacă celor de acasă le-a plăcut cum am cântat și le va plăcea surpriza pe care am pregătit-o, sper să mă voteze!”.

GIM – cântăreț, cel de-al doilea golden buzz al lui Florin Călinescu: „Când mi-am auzit numele strigat, a fost exact cum spune piesa din semifinale că... «pe planetă nu ești singur». Pentru prima dată în viața mea, în adevăratul sens al cuvântului, a fost toată lumea lângă mine. Frumos, nu o să uit niciodată acest moment!”.

Dean Bowman, cântăreț de gosspel: „Cred că principalul meu atu a fost apropierea de studenții mei și energia lor. Știu cât de mult au muncit pentru acest moment și cât și-au dorit ca eu să fiu aici. Ei sunt inspirația mea. Eram sigur că ne vom descurca bine și asta era tot ce conta, dar când am aflat că m-am calificat am fost total șocat! M-am încărcat de bucurie”.

Daria Batschi Beleca cântă la harpă, este golden buzz-ul lui Andi Moisescu: „Cred că oamenilor le-a plăcut starea mea și faptul că am venit cu ceva nou, fresh. Sinceră să fiu, când am auzit că m-am calificat nu mi-a venit să cred. Am ieșit de pe scenă și am început să plâng. Am fost foarte fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce s-a întâmplat”.

Duo Turkeev, acrobați: „Faptul că am arătat o poveste simplă și frumoasă despre familie a făcut ca oamenii de acasă să fie mai aproape de noi și să ne placă. Când ne-am auzit numele am fost șocați, au fost atât de multe momente frumoase și nu ne venea să credem”.

Ana Maria Mărgean, fetița – ventriloc cu voce de aur, golden buzz-ul Andrei: „Faptul că am ajuns în marea finală este un vis devenit realitate. Mereu mi-am dorit să fiu pe această scenă și dacă celor de acasă le va plăcea momentul meu, sper să mă voteze!”.

Art of Robots, dansatorii care au primit golden buzz de la Andi Moisescu: „Fericire, multă muncă și un vis împlinit. Așa am putea caracteriza în această etapă”.

Remi Martin, acrobat, a primit golden buzz de la Pavel și Smiley: „Faptul că am ajuns aici este incredibil. Și sper ca cei de acasă să se bucure alături de mine și la momentul pregătit de această dată!”.

Citește și:

Ei sunt finaliștii de la „Românii au talent”! Lista celor care se luptă pentru 120.000 de euro

Smiley, ținta ironiilor în platoul emisiunii "Românii au talent": "Dă-te mai încolo că miroși a biberon"

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
image png
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg