EXCLUSIV Mesajul tulburător care a apărut la mormântul lui Mihai Constantinescu

inmormantare mihai constantinescu 1 jpeg
Mihaela Constantinescu, la înmormântarea fostului soțfoto: Click!

Moartea lui Mihai Constantinescu a lăsat urme adânci în sufletul celor care s-au bucurat decenii la rând de șlagărele sale. Mormântul regretatului artist, care s-a stins din viață la 73 de ani, la sfârșitul lunii octombrie, a fost „decorat” cu mesaje și scrisori emoționante de la fani.

”Ultimul mare romantic”.  Așa este numit Mihai Constantinescu de către unul dintre admiratorii lui, care în semn de prețuire i-a lăsat artistului o scrisoare emoționantă la mormântul din cimitirul Ghencea Militar din București. Cântărețul de 73 de ani și-a încheiat călătoria prin lume pe 29 octombrie, după ce din luna mai s-a aflat în comă la Spitalul de Urgență Floreasca. Nu doar actual și fosta soție și prietenii apropiați l-au condus pe ultimul drum și i-au adus flori și coroane, ci și mulți fani pe care i-a bucurat cu muzica lui. ”E o pierdere imensă în România toată/s-a stins cel ce-a cântat „O lume minunată”. Sau ”cu creionul pe hârtie/i-am desenat această elegie”. Sunt doar câteva dintre cuvintele frumoase pe care admiratorii au ținut să i le aștearnă pe scrisori depuse la mormânt, lângă buchete de flori și candele.

image
Scrisoarea tulburătoare a fost lăsată la mormânt de un admirator

Nu numai cariera de artist a lui Mihai i-a impresionat pe români, ci și problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani din viață și puterea de a lupta cu boala. Până la urmă, viața agitată, stresul și nopțile pierdute și-au pus amprenta pe sănătatea artistului.

Chinuit ani buni de problemele cu inima

Primele probleme mari de sănătate ale artistului au apărut în urmă cu 12 ani, când i-au fost montate valve biologice la inimă. Aceasta nu a fost singura operație suferită de artist. În 2017, a fost operat din nou pe cord deschis. ”Operația a fost delicată și dificilă, am sângerat mult și am fost rechemat în sala de operație, dar totul s-a încheiat cu bine. M-am refăcut foarte repede, ceea ce este incredibil”, povestea artistul. În martie 2018, a început din nou să se simtă rău, motiv pentru care și-a anulat mai multe concerte.

image
Așa arată acum mormântul lui Mihai Constantinescu, la aproape o lună de la decesul artistului

În 13 mai, a fost transportat la Spitalul Floreasca, după ce fost resuscitat 20 de minute în urma unui stop cardio-respirator. În spital, l-a făcut și pe al doilea, mai grav, însoțit de o hemoragie cerebrală. Nu și-a mai revenit niciodată. În urma lui rămân șlagărele cu care a bucurat milioane de români: “Sus în deal”, “Maria”, “O lume minunată”, “Iubiţi şi câinii vagabonzi”, un optimism greu de egalat și o viață amoroasă complicată.

Citește și:

Averea lui Mihai Constantinescu: un apartament şi o pisică

Anastasia Lazariuc îl plânge pe Mihai Constantinescu: «Încă sunt în stare de șoc»

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
barbat arestat jpeg
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf