EXCLUSIV Mihaela, divă la Monaco, la Bucureşti, ca la uşa cortului


    Mihaela Rădulescu  s-a năpustit asupra  cameramanului  şi l-a agresat
Mihaela Rădulescu s-a năpustit asupra cameramanului şi l-a agresat

Vizita-fulger în România a făcut-o, pesemne, să-şi lase manierele de divă pe Riviera Franceză. Citată ca martor într-un proces, Mihaela Rădulescu a oferit luni, la Judecătoria Sectorului 4, un spectacol care nu-i face cinste.Imaginile surprinse de cameramanul de la Prima TV, până când acesta să fie agresat de Mihaela Rădulescu (44 de ani), ne dezvăluie o latură mai puţin ştiută a vedetei. Aflată la tribunal pentru a-şi susţine prietena într-un proces, pe Dana Budeanu, Mihaela s-a dezbrăcat de hainele de doamnă, iar ceea ce a urmat i-a şocat pe cei prezenţi.

S-a aşezat cu fundul pe masă şi a fost nevoie ca jandarmii să-i atragă atenţia de două ori până să se dea jos. I s-a spus să ia loc pe băncuţă, iar ea a întrebat, răstită, de ce nu sunt scaune”, ne-a povestit Cosmin Niţu, reporterul Prima TV, prezent la faţa locului.

Ca să-şi omoare  timpul, vedeta  a ronţăit covrigi  cu tărâţe
Ca să-şi omoare timpul, vedeta a ronţăit covrigi cu tărâţe

I-a sucit mâna cameramanului

Click! a scris pe larg în ziarul de ieri despre atitudinea violentă a Mihaelei Rădulescu, diva ieşindu-şi din pepeni luni, pe holurile Judecătoriei Sectorului 4.

„După ce l-a bruscat, l-a întrebat pe cameramanul meu de ce o filmează, spunându-i că-i distruge camera dacă nu o opreşte. A încercat să-i smulgă bateria şi i-a sucit mâna în care ţinea aparatura. Microfonul de ambianţă s-a rupt, lavaliera s-a desprins. A venit jandarmul şi a luat-o de pe noi. După incident a negat totul”, ne-a povestit Cosmin Niţu, reporterul Prima TV, care a fost la faţa locului.

cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
iuri kovalciuk jpg
Submarinul Cetus  FOTO Guvernul Britanic png
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg