EXCLUSIV Mihaela Rădulescu lasă luxul din Monaco și revine la «Ferma». Unde filmează diva

image
Ianuarie 2019, la ”Ferma”

Fanii reality-show-ului „Ferma – un nou început” au motiv de bucurie, căci PRO TV pregăteşte, în secret, un nou sezon al celebrei emisiuni, în care vedetele ies din zona de confort şi se mută într-o căsuţă modestă, unde vor fi nevoite să-şi spele singure rufele şi să-şi pregătească masa. Mihaela Rădulescu (50 de ani) va fi din nou amfitrioana producţiei tv.

Mihaela Rădulescu s-a simţit bine, anul trecut, la filmările emisiunii, astfel că a bătut din nou palma cu PRO TV, pentru o altă ediţie. Cristi Bozgan, specializat în tehnici de supravieţuire în condiţii extreme, va fi iar mâna ei dreaptă, cei doi având amintiri şi experienţe de neuitat de la ediţia trecută, realizată în Munţii Semenic, pe un frig de crăpau pietrele. De data aceasta, sediul central va fi stabilit într-o fermă din apropierea Bucureştiului: „Producătorii şi-au dorit să renunţe la costurile mari şi s-au gândit ca filmările să aibă loc în jurul Capitalei. Să fie un loc la fel cum a fost cel din primul sezon, aproape de Bucureşti, ferit de ochii indiscreţi. Concursul se va desfăşura primăvara, timp de trei luni, în urma problemelor cu frigul ale concurenţilor din ediţia trecută. Mihaela, stabilită la Monaco de peste zece ani, va renunţa la lux, şi va fi nevoită să se adapteze condiţiilor modeste puse la dispoziţie de producători. Dar, cu siguranţă, în valiză va avea şi câteva haine de firmă, chiar dacă anul trecut şi-a stricat câteva perechi de încălţăminte, cu care a ieşit afară, în noroi şi în zăpadă: ”Filmăm mult mai mult decât vedeţi voi de-acasă.

Iubitul paraşutist o va vizita

Am avut niscaiva pierderi vestimentare – mi-am distrus două perechi de cizme Chanel (n.r.- în valoare de peste 5.000 de euro), o rochie Balmain din caşmir, pe care au luat-o cameristele din greşeală la spălat şi din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap, am răcit cumplit, cu febră  42, ceva ce n-am avut în viaţa mea, dar, iată, adun poveşti de spus la gura sobei. Cât despre lipsuri sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu. O ţin pe mămăligă şi păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile”, declara Mihaela Rădulescu, în 2019, pentru perfecte.ro.

image
Iulie 2019, la cununia lor

S-a dat startul negocierilor cu vedetele care se vor lupta pentru marele premiu, în valoare de 50.000 de euro. Reporterii Click! au aflat că printre artiştii care ar fi negociat se numără şi Ana Maria Ferentz, dar sunt şi solişti de la „Vocea României” şi sportivi de performanţă care vor să-şi testeze limitele. Şi Selly, ”Regele Internetului”,  ar fi primit această ofertă, însă cum Bacalaureatul bate la uşă, a fost nevoit să renunţe la marea aventură. Până la sosirea în România, Mihaela îşi postează fotografii împreună cu iubitul ei, celebrul paraşutist Felix Baumgartner, care data trecută a vizitat-o la filmările din vârf de munte. Cei doi, care locuiesc când la Monaco, în apartamentul ei, când în Austria, în vila lui de lux, se tem de coronavirus, astfel că în toate deplasările de peste graniţă ei au în buzunar şi masca chirurgicală. Fotografiile lor din aeroport fac furori, pe Instagram, fiind un exemplu pentru turişti. Anul trecut, premiul de 50.000 de euro a fost câştigat de Marius Crăciun (24 de ani), din Piteşti: „Cu banii primiţi am reuşit să închid datoriile părinţilor şi să iau un apartament în Piteşti. De când mi-am luat căsuţa, pot să spun că sunt mai liniştit. Am un confort şi o linişte, e foarte bine să nu mai ai probleme. Lucrurile s-au aşezat”, ne-a spus Marius.

La ediţia trecută, Brigitte şi Pastramă s-au îndrăgostit lulea

image
Marius Crăciun ( 24 de ani) a câştigat anul trecut marele premiu

Anul trecut, în timpul filmărilor pentru reality-show-ul de la PRO TV, concurenţii Brigitte Năstase (43 de ani) şi Florin Pastramă (40 de ani) s-au îndrăgostit lulea, scenele amoroase dintre ei, chiar şi sub pătura din dormitor, aducând audienţe uriaşe postului de televiziune.

image
Iulie 2019, la cununia lor

Dragostea nu a fost însă doar de faţadă, povestea lor de iubire desfăşurându-se şi în spatele camerelor de filmare. Mai mult, anul trecut, pe 7 iulie 2019, ei şi-au unit destinele. A urmat o lună de miere de lux, în vacanţe exotice, unde s-au pozat în timp ce se jucau în apă cu delfinii şi luau micul dejun cu maimuţele. 

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
scleroza multipla jpg
Diamante FOTO Shutterstock
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf