Exclusiv! Mihai Mitoșeru încearcă să rupă blestemul. Când va face nunta

Ultima actualizare:

    Mihai Mitoșerufoto: Kanal D
Mihai Mitoșerufoto: Kanal D

Vreme de 20 de ani actorul Mihai Mitoşeru (42 de ani) a prezentat emisiuni de bingo, însă din 16 septembrie el va schimba macazul. Actorul va fi partenerul Andreei Mantea la „Se strigă darul” de la Kanal D şi ne-a povestit, într-un interviu exclusiv, când se va căsători cu iubita lui Noemi şi cum e să fii prezentator la nunţi, în timpul liber!

Mihai Mitoşeru pare urmărit de un blestem, când vine vorba despre propria nuntă. De trei ori s-a pregătit noua vedetă Kanal D să se ducă la altar și tot de atâtea ori o tragedie l-a obligat să-și anuleze planurile. Prima logodnică a lui Mihai a murit în 2000, într-un accident rutier. Cu Noemi, actuala lui soție, prezentatorul emisiunii ”Se strigă darul” și-a amânat nunta de două ori, o dată anul trecut, după ce Mihai și-a pierdut tatăl, iar a doua oară în urmă cu câteva săptămâni, după moartea socrului său.

  • Click!: Ani de zile numele tău a fost sinonim cu jocul de bingo. Acum ai trecut la nunți. Cum a fost schimbarea şi trecerea de la o televiziune la alta şi de la un gen de emisiune la altul?

Mihai Mitoşeru: Este adevărat, după 20 de ani de bingo, toţi mă confundă cu domnul Geo. Eu am lansat o piesă, “Domnul Geo”, la primul bingo, şi a rămas în mintea tuturor. Şi acum îmi mai cânta lumea pe stradă. Dar, într-un fel, am legătură şi cu nunţile, pentru că de când am început să învăţ să fiu prezentator, am prezentat tot felul de evenimente. Mai ales nunţi. Pentru că Zilele oraşelor sunt într-o anumită perioadă, spectacolele făcute pentru campanie sunt numai în campanie, balurile de boboci sunt într-o perioadă scurtă, dar nunţile sunt mai tot anul, exceptând perioadele de post. Nunta este un eveniment foarte interesant, dar şi foarte greu, pentru că trebuie să îl faci pe om să lase sarmaua şi să se uite la tine. Dar o fac de mult timp şi imi place.

  • Eşti expert în nunţi?

Cred că da, pentru că am participat la atât de multe nunţi şi atât de diferite, încât ştiu cu ce se mănâncă treaba asta.

  • Ce-ţi place mai mult să faci la nuntă când eşti doar invitat?

Când sunt invitat, îmi place să mănânc, pentru că atunci când prezint o nuntă eu nu apuc să mănânc aproape deloc.

  • Acum vei fi într-o altă ipostază, crezi că te vei descurca în bătălia zestrelor?

Cu siguranţă mă voi descurca, pentru că eu muncesc pentru absolut tot ce strâng. Merg pe ideea de a face absolut tot ce îmi stă în putinţă să strâng zestre pentru mire, mai mult decât Andreea. E o competiţie permanentă.

  • Tu n-ai avut parte încă de o nuntă. Cand te vom vedea mire?

Cred că undeva după Paşte, anul viitor, dar încă nu am hotărât data.

  • Ai emoţii când prezinţi astfel de evenimente? Te-ai gândit că astfel de emoţii vei avea şi tu la nunta ta?

Emoţii am la fiecare eveniment pe care îl prezint. Dar sunt emoţii constructive. Dacă nu ai emoţii în meseria asta, înseamnă că nu ai nicio treabă cu ea. Emoţiile sunt bune, te ajută să te concentrezi mai bine şi să dai tot ce ai mai bun.

  • Ce obiceiuri întâlnite pe la nunţi ţi se par mai interesante?

În general, sunt obiceiurile pe care le ştim cu toţii. Furatul miresei este obiceiul care atrage cel mai mult atenţia, mai ales dacă desfăşurarea este bine gândită. Şi dacă mireasa nu pleacă prea mult. La o nuntă, mireasa a plecat vreo oră, ca atare, mirele nu îşi mai voia mireasa şi a trebuit să duc muncă de lămurire să o ia înapoi. 

  • Cum te înţelegi cu Andreea Mantea, colega ta de emisiune?

Între noi chiar este o competiţie care să strângă mai multă zestre. Şi luptăm, ne şicanăm, fiecare dintre noi vrea să câştige. Ceea ce facem noi acolo este chiar pe bune. Iar la final se vede cel mai bine tensiunea dintre noi, pentru că acolo este momentul culminant. Competiţia dă greutate emisiunii şi îmi place la nebunie ce iese.

  • Cum te simţi în nou familie Kanal D?

Mă simt extraordinar în mijlocul echipei Kanal D. Încă de la început m-am simţit în largul meu alături de ei. Sunt profesionişti, dar şi oameni pe care te poţi baza oricând. Este adevărat, cu unii oameni mă cunoşteam – am învăţat mult de la Teo, mi-a fost un fel de profesoară, pot să spun. Când am ajuns prima oară la Bingo, ea era acolo şi vreo patru ani am stat şi am învăţat pe lânga ea. Când am revăzut-o, la Kanal D, parcă nu trecuseră anii… 

  • Te vezi prezentând şi altfel de emisiuni?

Eu cred că pot să prezint multe genuri de emisiuni, după cum prezint şi evenimente cât mai variate pe scenă. Ce pot să vă spun e că îmi place să fac oamenii fericiţi, iar emisiunea “Se strigă darul!” cu asta se ocupă.

  • Ce face Mihai Mitoşeru cand nu filmează pentru Kanal D. Ce pasiuni ai şi cum îţi petreci timpul liber?

De 20 de ani jucăm fotbal în aceeaşi gaşcă, în fiecare zi de luni. Oriunde mergem, chiar dacă suntem la Suceava, la Timişoara, când ne întoarcem, luni seara jucăm fotbal. Iar după asta mergem, în acelaşi loc, la o bere. Merg foarte des cu soţia să vedem filme. Merg în vacanţe. Dacă am câteva zile libere, plec în vacanţă. Dacă am deja patru zile libere, plec în orice ţară, pentru că până la Paris faci cât până la Constanţa. Am învăţat să plec şi ne place să călătorim. Mă văd cu prietenii foarte des. De asemenea, am învăţat să mă bucur din orice. Iau viaţa aşa cum e.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net