EXCLUSIV Mihai Onilă, interviu de suflet despre viața în Belgia, noua lui afacere și planurile pe care le are cu trupa AXXA

Ultima actualizare:
Mihai, fratele lui, Gabi Onilă, și Dinu Maxer s-au reîntâlnit pentru reluarea colaborării
Mihai, fratele lui, Gabi Onilă, și Dinu Maxer s-au reîntâlnit pentru reluarea colaborării

Solistul Mihai Onilă (49 de ani), stabilit în Belgia în urmă cu șase ani, le aduce o veste bună fanilor trupei AXXA, care va reveni pe piața muzicală. Mihai ne-a povestit, în exclusivitate, despre viața departe de casă, despre fiica lui, Emily, cu care continuă să aibă o legătură sufletească și dincolo de moarte, dar și despre marea lui pasiune, muzica.

 • Click! Cum e viața în Belgia, locuiești în Edegem, o localitate cu puțin peste 20.000 de locuitori. Cum te-ai adaptat, de câți ani ești acolo? 

Mihai Onilă: Sunt deja de șase ani în Belgia, locuiesc într-un cartier foarte liniștit, unde oamenii sunt foarte respectuoși și liniștiți.

 • Ce restricții sunt în Belgia, la vreme de pandemie? 

Restricțiile sunt destul de clare, dar oamenii se respectă între ei, respectă restricțiile și stau în casele lor, nu există amenzi, pentru că oamenii se supun regulilor cu respect, iar în fiecare zi ies pe balcoane sau la uși, la ora 20.00, și aplaudă eforturile medicilor și al oamenilor care muncesc.

 • Te afli la un nivel spiritual foarte ridicat, consideri că bolile sunt o pedeapsă sau mai degrabă o atenționare că trebuie să ne regăsim, să înțelegem că viața nu e doar o goană nebună după bani? 

În primul rând vreau să subliniez faptul că omul nu își cunoaște propria formă a spiritului său și nici sistemele de funcționare a propriului spirit, ca să înțeleagă cum funcționează corect. Dacă și-ar cunoaște propriul spirit binele ar fi, așa cum este și în spirit, o stare naturală și benefică de conviețuire.

Mihai Onilă și soția lui au o viață liniștită în Belgia
Mihai Onilă și soția lui au o viață liniștită în Belgia
 • Ai anunțat pe Facebook că ești și antreprenor. Cu ce te ocupi acum? 

Este vorba despre un magazin online, care conține produse de sănătate, înfrumusețare, produse anti-îmbătrânire, întreținere și de igienă, pe un format piramidal, în care fiecare om are acces la produse net superioare celor de pe piața de consum, cu posibilități reale de a face și bănuți în plus din fața computerului și din confortul propriei case. Este foarte clar că acest comerț online va înlocui cu cel puțin 80% comerțul exterior în condițiile actuale.

 • Îndemni pe fiecare să-și ierte dușmanii, chiar dacă li s-a făcut un rău foarte mare. E posibil în practică?

Nu există "rău prea mare", în viață totul are un sens și un scop, iar orice rău ajunge în viața noastră, mai mic sau mai mare. Omul este cel care prin propria sa gândire și prin propriile sale credințe își poate schimba viața în bine, indiferent de condițiile exterioare date, pentru că procesul de creație și de conștientizare se află în fiecare dintre noi.

Mihai, fratele lui, Gabi Onilă, și Dinu Maxer. Au făcut furori cu piesa "Marea te cheamă la ea". Trupa Axxa a funcționat în perioada 1999-2004
Mihai, fratele lui, Gabi Onilă, și Dinu Maxer. Au făcut furori cu piesa "Marea te cheamă la ea". Trupa Axxa a funcționat în perioada 1999-2004
 • Au trecut aproape patru ani de la decesul fiicei tale. La un moment dat povesteai că puteți comunica într-un fel, doar de voi știut, de când era în burtica mamei. Cum e posibil?

Eu sunt un suflet extrasenzorial și chiar empatic, discuțiile la nivel de suflet le am chiar și acum, așa cum le aveam și în trecut, cu fiica mea, când simt nevoia să am o asemenea discuție cu Emy sau cu orice altă entitate din astral.

 • Cum ți-o amintești pe Emily? Cum era? Camera ei a rămas intactă?

Emily este și va fi mereu vie în inima mea. Camera ei nu mai există, ca de altfel multe lucruri, despre care o să aflați la timpul potrivit.

 • Ai adus cenușa ei în Munții Bucegi, la Sfinx, așa cum doreai acum trei ani, sau ai păstrat-o, pentru a te simți mai aproape de ea?
 • Cenușa Ioanei se află în camera Adrianei (n.r.-soția lui).
 • Soția ta, căreia îi transmitem îmbrățișări și multă putere, cum este?

Adriana este foarte bine. Și ea, ca noi toți, face eforturi susținute de a-și duce viața mai departe.

 • Ai și o trupă, alături de care cânți la evenimente, văd că nu ai renunțat la scenă, marea ta dragoste. Ce gen muzical se ascultă în Belgia?

Cânt tot pentru ai noștri, toate genurile muzicale, așa cum e la petrecerile românilor. Belgienii, în general, au propria lor industrie de muzică, pe lângă cea americană sau engleză, promovată pe radio.

 • Piesa "Marea te cheamă la ea", pe care o cântai alături de cei din trupa AXXA, este ascultată și acum, a fost marele vostru succes. În ce relații ai rămas cu vechii colegi, inclusiv cu Dinu Maxer?

Sunt sigur că vom mai face piese cu trupa AXXA și în viitor! Chiar ieri ni s-a propus o colaborare, cu toate că aceste probleme cu "ordine" de la cei care conduc lumea, ne vor mai ține pentru o vreme în casă.

 • Te-ai mai întoarce definitiv acasă? Și ce le transmiți fanilor din România, care îți urmăresc activitatea pe Facebook?

Da, în misiunea mea este scris să mă întorc în țară atunci când toate aceste probleme vor dispărea, inclusiv această goană nebună după bani fără logică și fără suflet. Aș reveni atunci ca profesor al Spiritului uman. Sincer, vă mărturisesc că îmi doresc să fiu parte din învățământul adevărat, din viitor, care nu va mai avea nici o legătură cu învățământul actual, depășit și inutil. 

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului jpg
image png
image png
image png
image png