EXCLUSIV Mihai Onilă se întoarce în România la cinci luni de la moartea fetiţei! Ce va face aici

Ultima actualizare:

    Mihai Onilă vine luni la Bucureştifoto: arhiva personală
Mihai Onilă vine luni la Bucureştifoto: arhiva personală

Marcat de o tragedie din care mulţi credeau că nu o să mai iasă, Mihai Onilă a găsit puterea să-şi revină după moartea fulgerătoare a fetiţei sale, Ioana Emily Hope. Micuţa s-a stins în urmă cu cinci luni în chinuri teribile din cauza unei forme rare de cancer. Compătimit de unii şi blamat de alţii pentru aşa-zisa uşurinţă cu care a trecut peste moment, fostul component al trupei Axxa a mărturisit că şi-a găsit alinare urmând calea spirituală, motiv pentru care se întoarce în România săptămâna viitoare.

Mihai Onilă locuieşte de mai mulţi ani în Belgia, iar peste două zile va călca din nou pe pământ românesc. Fostul component al trupei Axxa nu se întoarce pentru vreun concert, ci pentru a acorda consultaţii la un cabinet din Drumul Taberei unde speră să-i ajute pe ei care cred în puterile lor vindecătoare. Domeniul spiritual pe care l-a îmbrăţişat în ultimii ani l-a adus mai aproape de Dumnezeu, iar acest lucru l-a făcut să-şi revină după pierderea suferită în urmă cu cinci luni. Deşi atunci părea de neconsolat, acum Mihai vorbeşte cu detaşare despre ce i s-a întâmplat şi cum cursurile pe care le-a urmat l-au ajutat să meargă mai departe.


    Mihai Onilă şi soţia lui Adriana, alături de fetiţa lor, Ioana Emily Hope, pe când se afla în viaţăfoto: arhiva personală
Mihai Onilă şi soţia lui Adriana, alături de fetiţa lor, Ioana Emily Hope, pe când se afla în viaţăfoto: arhiva personală

"Eu pot ajuta omul să găsească calea de ieşire din orice fel de blocaj sau problemă, fie că blocajul este mental sau sufletesc, fie

că problema este fizică, emoţională sau psihică. Pentru cei care nu mă cunosc, eu acord consultaţii ca la psiholog, unde pacientul vine şi povesteşte despre problema care îl frâmântă, iar eu îi dau soluţia rezolvării ei! Doi ani înainte să plec din ţară am fost terapeut pe terapii complementare", ne-a povestit Mihai Onilă. 

Fostul solist al trupei Axxa este specializat în Reiki, o tehnică japoneză de reducere a stresului, de relaxare şi de îmbunătăţire a calităţii vieţii prin utilizarea unor metode de accesare a energiei universale, care poate fi atrasă spre sine sau spre o altă persoană în scopuri benefice şi oferă cursuri celor care vor să urmeze o carieră în domeniu. 

Fetiţa lui Mihai avea doar 10 ani

Mihai Onilă şi-a pierdut unicul copil în urmă cu cinci luni şi de atunci se zbate să revină la viaţa lui, apelând la tot ceea ce a învăţat şi încercând să nu mai caute explicaţii. Artistul a fost devastat de durere când a aflat cruntul diagnostic pus de medicii belgieni, dar mai ales s-a văzut neputincios pentru că nu avea o soluţie să-şi salveze copilul din ghearele morţii. "Medicii ne-au prezentat chimioterapie şi radioterapie, pe care le-am refuzat, nu o ajutau cu nimic. Am ţinut-o acasă, până miercuri noapte, la ora 3, când a respirat din ce în ce mai greu. Am chemat Salvarea, în 4 minute a ajuns la noi. Au resuscitat-o, au luat-o la spital, însă orice efort al lor a fost zadarnic. A fost un înger, niciodată nu ne-a supărat cu ceva şi aşa va rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre'', povestea Mihai, cu durere în suflet, la scurt timp după moartea fetiţei.

image
image
image
image
image
image
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png
image png