EXCLUSIV Miki de la Kpital s-a cununat civil cu iubitul ei, Răzvan: “Mi-a luat 18 ani, dar l-am convins să spună «Da!»”

image
Miki și Răzvan Constantinescu s-au cununat civil la Crevediafoto: Instagram

18 ani le-a luat să devină soț și soție și în acte! Mihaela Marinache, alias Miki de la K-Pital (47 de ani), și iubitul ei, Răzvan Constantinescu, s-au cununat civil joi, 10 iunie, în fața Ofiterului Stării Civile din comuna Crevedia, Dâmbovița.

Miki şi Răzvan Constantinescu s-au mutat recent din Bucureşti și și-au luat o casă la țară în Crevedia, județul Dâmbovița. Tot acolo a avut loc și cununia civilă, pe care cei doi au vrut să o țină secretă. “Ne-am cununat în Crevedia, am avut doar nașii cu noi, doctorul Bogdan Dimitrie Niculae, cu nevasta lui Marina, pe care îi cunosc de 16 ani! O să facem mai multe seri cu petreceri la noi acasă pentru că avem mulți prieteni!”, a declarat Miki, în exclusivitate pentru Click!.

image
Miki nu a purtat rochie de mireasă, ci o ţinută roz, iar mirele a purtat un costum maro-muştarfoto: Instagram

La ceremonia la care au participat doar mirii și nașii, Miki nu a vrut să îmbrace rochia de mireasă.”Rochie de mireasă am mai îmbrăcat odată și nu mai sunt curioasă pentru că nu o rochie te face fericită!”, ne-a mai spus solista. Miki a înlocuit ținuta de mireasă cu o rochiță de vară vaporoasă, în nuanțe de roz. Mirele a purtat un costum de culoare maro-muștar, asortat cu o cravată cu buline.

Au ajuns și în fața preotului în urmă cu doi ani

În urmă cu doi ani, Miki și logodnicul ei Răzvan, au ajuns şi în faţa unui preot.Momentul a coincis atunci cu căsătoria unor prieteni buni, Diana Ganea şi Mirel Cumpănaş, tot din industria artistică, care le-au fost martori la logodnă. Miki şi Răzvan au făcut schimb de inele, iar preotul le-a citit un pasaj din Biblie.”Ne-a făcut preotul o slujba religioasă, ca altfel nu puteam să fim nași. Ne-am dus total nepregătiți, Răzvan era în pantaloni scurți, îmbrăcat lejer. Noi suntem de 15 ani împreună, nu ne prea interesează actele”, ne-a declarat atunci solista. 

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
cub laurette png
sotie cumpanasu jpg
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg