EXCLUSIV Monica Anghel, în lacrimi: "Îi datorez asta copilului meu"


  Monica Anghel, alături de fiul şi soţul eiFoto: Arhiva personală
Monica Anghel, alături de fiul şi soţul eiFoto: Arhiva personală

Marţi seara, la o cunoscută berărie din Capitală, îndrăgita solistă a lansat o piesă de suflet, care acum e pe buzele tuturor. Muzica melodiei “Ne iubeşte cineva” a fost compusă chiar de către fratele Monicăi Anghel (45 de ani), Alexandru, iar versurile îi aparţin Theei Miculescu. După concert, Monica Anghel ne-a vorbit despre cei mai dragi oameni din viaţa ei şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

 • Click!: Anul acesta se împlinesc 30 de ani de când ai debutat în muzică. Îţi vine să crezi?

Monica Anghel: Da, exact, sunt 30 de ani. Îmi vine să cred, pentru că au trecut, asta e. Mă simt extraordinar de bine, sunt plină de energie, iar toată starea asta de bine i-o datorez copilului meu (n.r. Aviv împlineşte 6 ani în septembrie).

Fiul Monică Anghel va împlini şase ani anul acesta
Fiul Monică Anghel va împlini şase ani anul acesta
 • Click! Fiul tău îţi moşteneşte talentul?

Monica Anghel: E prea devreme. Eu nu sunt genul acela de părinte care să spună copilul meu e cântăreţ de operă încă din burtică. Trebuie să mai crească. Face pian de un an, cam atât deocamdată în domeniul acesta. Îl duc şi la echitaţie, pentru că eu nu sunt de acord să stea toată ziua cu ochii în televizor sau în tabletă. Copilul trebuie să se bucure de copilărie, să crească frumos şi sănătos. Îl mai duc la înot, la scrimă, la atletism.

 • Click! Pe cine te bazezi când ai nevoie de ajutor?

Mă ajută mama, mă ajută tata, în weekend, soţul meu, care iese cu el foarte mult, se duc în parc, la bazin. La pădure la Baloteşti, oricât de obosită aş fi, mă duc şi eu. Acolo sunt caii şi doar ştiţi că aceasta e cea mai nouă pasiune a mea. Uneori, dacă mă doare spatele şi nu pot să încalec, mă duc la grajduri cu Aviv, îl învăţ şi pe el cum să le dea mere, morcovi.

 • La toamnă merge la şcoală?

Da, anul acesta termină grădiniţa, iar la toamnă merge la şcoală, în clasa pregătitoare. Chiar azi (n.r. marţi, 12 aprilie), şi sper să nu mă buşească din nou plânsul, a fost în prima lui excursie singur şi mă gândeam aşa, că trece timpul şi că începe o nouă etapă. Creşte şi o să ne fie dor de momentele astea. Faptul că am luat hotărârea să nu mai fiu la radio este cel mai bun lucru pe care l-am putut face. Am mai mult timp pentru el şi nu mai sunt atât de obosită. Totuşi, trezitul la 5 dimineaţa te oboseşte (n.r. în august 2014 a renunţat să mai prezinte matinalul de la Europa FM).

 • Click! Revenind la concertul tău din această seară (n.r. marţi, 12 aprilie), ai lansat o nouă piesă, extrem de emoţionantă, “Ne iubeşte cineva”.

Monica Anghel: Convingerea mea este că Dumnezeu ne iubeşte pe toţi. Ne iubeşte în primul rând pentru că părinţii noştri ne-au dat viaţă. Dumnezeu a făcut asta posibil. Asta e o minune dumnezeiască. În momentul în care am auzit piesa asta, melodia e compusă de fratele meu, Alex, iar versurile sunt făcute de Theea Miculescu, am avut aşa o stare, îmi venea să fug către ceva frumos, să-mi descătuşez pieptul şi să las să intre în mine toată energia.

 • Dumnezeu te-a iubit şi pe tine foarte mult...

Ştiţi, eu niciodată n-am fost omul care să forţeze lucrurile. Am lăsat să se întâmple. Şi-am zis că, dacă la un moment dat am fost mai la o parte în viaţa mea profesională, am considerat că aşa a vrut Dumnezeu şi că toate se întâmplă cu un rost. Îi mulţumesc lui Dumnezeu în fiecare seară. Împreună cu băieţelul meu spunem “Tatăl nostru”, şi “Îţi mulţumim, Doamne-Doamne, pentru tot ce ne oferi”!

 • Te-a afectat vreodată opinia publică?

La început eram destul de contrariată, pentru că nu înţelegeam cum poate cineva să vorbească despre mine cu ură. Acum m-am obişnuit, citesc mesajele astea pe Facebook şi nu mă mai încarc, nu mă mai afctează. Pentru mine şi pentru familia mea contează cel mai mult că suntem împreună şi că suntem sănătoşi. Viaţa este atât de scurtă şi trebuie să ne bucurăm unii de alţii.

 • Un mesaj pentru cititorii Click! şi pentru fanii tăi?

Eu am ajuns la concluzia extrem de importantă că trebuie să învăţăm să trăim în pace, în armonie şi în echilibru cu noi înşine şi cu tot ce ne înconjoară. Când vom putea să facem lucrurile astea, vom putea spune că suntem fericiţi

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire  heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
manuta victor dorobantu Wednesday jpg
concediul de odihnă
caine covid carantina china foto twitter jpg
filme de craciun
judecatori magistrati bani venituri pensii shutterstock
Ivana Knoll FOTO Instagram png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg