EXCLUSIV Monica Iagăr, totul despre intervențiile estetice pentru riduri, buze și implanturi: «Se cer schimbate, le am de 10 ani»

20 noiembrie 2021
article img
Monica Iagăr a fost joi la medicul esteticianfoto: Click!

Monica Iagăr a intrat în reparații capitale după naștere! Fosta atletă vorbește fără cosmetizări despre intervențiile estetice pe care și le face și se bucură de fiecare îmbunătățire pe care medicul estetician o aduce asupra fizicului ei.

La 48 de ani, Monica Iagăr demonstrează că vârsta este doar un număr! Monica a uimit pe toată lumea cu cea de-a treia sarcină, micuțul Efrem, născut în 2019 fiind acum răsfățatul familiei. Odată cu botezul băiatului, fosta atletă s-a și căsătorit cu Cristi Neacșu, fost campion la judo, cu care are o relație de șase ani.

article img
Monica Iagăr și-a făcut injecții cu botox și cu acid hialuronicfoto: Click!

După nașterea micuțului Efrem Monica Iagăr intrat în reparații capitale. Joi, 18 noiembrie, vedeta a făcut o vizită la medicul estetician pentru un tratament cu botox și acid hilauronic. Monica a suportat cu stoicism injecțiile cu botox.

article img
Monica Iagăr recunoaște că are intervenții esteticefoto: Click!

Monica Iagăr: ”Vreau să-mi schimb silicoanele”

„Am ales împreună tratamentul complex cu toxină botulinică pentru estomparea ridurilor de la nivelul frunții și a ochilor. Ne-am dorit și o volumizare ușoară a buzelor, pentru un aspect sexy întinerit, combinat cu estomparea ridurilor nazogeniene”,  a declarat pentru Click! doctorul estetician Alin Bortolini. Monica are de gând ca, în curând, să-și schimbe și silicoanele. “Mi-am făcut ultima dată botox acum un an. Ar fi trebuit să reiau tratamentul după șase luni. Vreau să-mi schimb și silicoanele, le am de 10 ani și mai bine. Eu nu am alăptat, dar se cer schimbate”, a mai spus Monica Iagăr, pentru Click!

article img
Monica Iagăr și soțul ei, Cristi Neacșufoto: arhivă personală

Fiica Monicăi Iagăr a ajuns la spital cu Covid

Pe timp de pandemie, familia Monicăi Iagăr a stat mai mult acasă, reunită. Din păcate, au fost momente mari de panică în sânul familiei atunci când Maya, fiica Monicăi Iagăr și a lui Cosmin Cernat, a fost infectată cu Covid. Tânăra, în vârstă de 12 ani, a ajuns atunci la spital!

article img
Monica Iagăr, Cristi Neacșu, Maya, Ayana și micuțul Efremfoto: arhivă personală

”Maya a avut Covid prin martie, a fost singura din familie. A avut o formă urâtă, cu dureri stomocale puternice! Am dus-o la spital pentru că-i era rău. I-au pus perfuzie, apoi i-au dat drumul acasă cu tratament! Nu a luat nimeni altcineva din familie Covid! “, a povestit Monica Iagăr, pentru Click! Monica Iagăr a câştigat ca sportivă titlul european la săritura în înălţime în 1998, atât în sală, cât şi în aer liber.

Citește și:

VIDEO Ce intervenție estetică și-a făcut Monica Iagăr după naștere. A fost cu bebelușul la clinică

Monica Iagăr s-a măritat a doua oară şi şi-a botezat bebeluşul. Ce ţinută a purtat fosta atletă