EXCLUSIV Motivul pentru care Răzvan Simion a renunţat la X Factor!


    Răzvan Simion a ales să se implice mai mult în activitatea Lidiei BubleFoto: Antena 1
Răzvan Simion a ales să se implice mai mult în activitatea Lidiei BubleFoto: Antena 1

Vestea că Dani Oțil și Răzvan Simion nu vor mai prezenta X Factor i-a luat prin surprindere pe fanii emisiunii. Cei doi erau gazdele show-ului de la Antena 1 chiar de la început, din anul 2011. Click! a aflat care este motivul pentru care Răzvan Simion a renunţat la acest proiect de televiziune.

Decizia luată de Răzvan Simion (37 de ani) are legătură cu iubita lui, Lidia Buble (24 de ani). Fostul prezentator de la X Factor nu mai făcea față proiectelor în care este implicat și, cum organizatorii intraseră în febra căutărilor de noi talente, a preferat să facă un pas în spate.

“Proiectele pe care le are, de ceva timp, în managementul echipei Epiq Records, în special al artistei Lidia Buble, nu-i mai permit lui Răzvan Simion să aibă timpul necesar pentru a face şi altele în paralel. Aspectul cel mai important este că, de la începutul anului, Răzvan i-a devenit Lidiei Buble şi manager, în adevăratul sens al cuvântului, şi se concentrează şi se implică foarte mult în cariera artistei care îi este şi iubită, de altfel, dar şi în activităţile de studio, ale echipei lui de la casa de producţie Epiq”, ne-au spus surse din apropierea starului de la Antena 1. Răzvan colaborează şi cu alţi artişti pe care i-a “agăţat” de-a lungul vremii şi unuii dinre ei au trecut chiar și pe la X Factor. 

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
madalina manole facebook jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
horoscop jpg
sex jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina