EXCLUSIV Nadine, elev model la 44 de ani! Cum arată carnetul ei de note și de ce a renunțat la vicii

image
Nadine este în ultimul an de liceu la fără frecvenţă

La 44 de ani, Nadine este unul dintre cei mai conştiincioşi elevi! Este în ultimul an de liceu, la fără frecvenţă, şi se pregăteşte intens de bacalaureatul care bate la uşă în vară. Viaţa ei se rezumă la familie şi învăţat şi şi-a format un stil de viaţă din asta. Şi nu doar că învaţă pe rupte, dar îi face şi plăcere! Iar notele pe care le are sunt dovada vie că Nadine se ocupă de şcoală mai bine decât ar face-o un elev mai mic decât ea.

Având în vedere că a locuit mulţi ani în America, limba engleză nu este o problemă pentru ea, aşa că Nadine are 10 pe linie la acest capitol. La fel şi la istorie, filosofie şi educaţie artistică. De asemenea, Nadine este expertă şi în literatură universală, unde a obţinut o notă de 9 şi un 10, şi nu stă rău nici cu  limba franceză, acolo unde are două note de 9. Artista a recunoscut însă că geografia nu este punctul ei forte, obţinând la această materie note de 6 şi 7.

image
Nadine şi-a prezentat clasa în care studiază la seral

Nadine este un adevărat exemplu pentru fiul ei, Noah (10 ani), şi învaţă cot la cot cu el, pentru că băiatul este atras de biroul mamei sale, acolo unde găseşte mereu tot felul de caiete, cariori şi creioane colorate de toate felurile, pe care vedeta şi le aduce din America, de câte ori are ocazia.

La Exclusiv VIP, emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Nadine şi-a arătat clasa în care studiază la seral, banca în care învaţă şi unde se aşează mereu cu plăcere şi a povestit despre toate provocările unui elev la 44 de ani. Are penar cu Spiderman şi este foarte încântată de el. Mai face schimb din când în când cu fiul ei.

image
Nadine învaţă cot la cot cu fiul ei, Noah (10 ani)

Este un adevărat exemplu pentru fiul ei

“Asta este banca în care m-am aşezat prima dată, în urmă cu 5 ani, atunci când am intrat la liceu în clasa a 9-a…Le mulţumesc colegilor că atunci când s-a întâmplat să intarzii puţin, nu mi-a ocupat nimeni banca şi o singură dată o colegă s-a pus în banca mea şi am văzut-o împrăştiată. Înainte de pandemie ne lăfăiam în acele bănci duble şi mai toţi colegii mei stăteau cu cineva în bancă, dar eu, ca să respect modelul elevului care am fost atunci când eram copil, din cauză că aveam râie şi păduchi şi nimeni nu stătea cu mine în bancă, am fost tot timpul singură în bancă, în ultima bancă, în banca din colţ. Acum am respectat acel model şi am stat 5 ani singură în bancă… În capul meu, atunci, eram de ultima bancă”, a povestit Nadine în interviul pentru Exclusiv VIP.

image

Ea a vorbit pe larg şi despre viciile la care a renunţat. “M-am lăsat şi de fumat şi de alcool. Colegii mei se duceau la ţigară şi vroiam şi eu cu ei, dar nu m-am dus, pentru că eram în bătălia de a renunţa. Sunt o tocilară ca la carte şi mă ajută că nu fumez şi că nu beau. Am câştigat mult timp din lipsa de alcool şi atunci asta mi-a omorât viaţa socială, pentru că dacă nu bei şi nu fumezi, la cum îmi construisem eu viaţa, nu ai ce să faci cu mine!”, a mai adăugat Nadine la Prima TV.

Vrea să facă două facultăţi

image
Doar geografia îi face probleme vedetei

Nadine iubeşte limba română şi este pasionată de biologie, psihologie, sociologie, şi îşi doreşte să urmeze după terminarea liceului, două facultăţi, dintre care una de biologie. ”Sunt pregătită pentru orice oportunitate, chiar dacă am 44 de ani! (…) La şcoală, acum, pentru prima dată am această experienţă fără frică. Nu îmi este teamă de note, nu îmi este teamă că voi fi bătută acasă, nu îmi este teamă că profesorul mă va face de râs, mă va urechea, va urlă la mine sau că va râde cineva de mine! Ştii cât de bine se învaţă fără frică?”, a mai completat vedeta.

Citește și: 

Nadine: „America trebuie să facă parte din viaţa lui Noah“ FOTO EXCLUSIV

Nadine: "De doi ani m-am lăsat de băut şi de fumat!". Trucul care a ajutat-o să scape de vicii

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg