EXCLUSIV Nick Rădoi: «Am avut coronavirus! Nu credeam în mască, dar acum port două. Nu doresc nimănui așa ceva»

Nick Rădoi
Nick Rădoi

Nonconformistul milionar Nick Rădoi (57 de ani), stabilit în America de aproape 40 de ani, ne-a povestit azi, cu vocea încă bruiată de tuse, cât de mult s-a chinuit să iasă câștigător din lupta cu noul coronavirus. Dacă în aprilie se minuna de cât de pustie e America, alegând să plece la vila lui din Mexic, acolo unde la vremea aceea mai erau câteva distracții disponibile, acum Rădoi îi imploră pe toți să fie precauți și responsabili. "Am avut zile în care am simțit că nu mai pot, că n-o să reușesc", ne-a spus el, în exclusivitate.

"Am trecut printr-o situație destul de gravă. Nu prea am vorbit cu nimeni, dar acum sunt sănătos, ok. Am avut coronavirus! Și eu, și fratele meu. Cred că amândoi am fost neglijenți. Eu am fost foarte neglijent. Nu că nu credeam în virus, dar nu credeam în mască, în chestii de genul acesta, de a nu putea socializa. Multe lucruri nu aveau sens pentru mine", își începe povestea Nick Rădoi. Afaceristul ne-a spus imediat și de unde crede că a luat virusul. 

Crede că a luat virusul de la cazino

"În California e totul închis, nu prea ai cum să te distrezi, tot ceea poți să faci este să mergi în cazino, să joci. În cazino, lumea era ca înainte, fără măști, cazinourile erau supraîncărcate de oameni și, undeva acolo, s-a întâmplat să iau coronavirus. Bineînțeles că am simțit toate simptomele, am fost la doctor, nu am vrut să stau la spital și am urmat tratamentul acasă. Vreau să zic că n-aș dori nimănui să treacă prin această situație. Eu sunt un om sănătos, nu fumez, nu beau, nu am probleme medicale. Nici eu, nici fratele meu. Virusul este o gripă, dar frica te face să crezi că n-o să reușești. Noi am reușit, suntem amândoi negativi, dar nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi. Acum înțeleg de ce mor oamenii care au alte boli, acum înțeleg de ce este atât de afectat un om cu alte probleme de sănătate. Eu, care nu am alte boli, am avut zile în care am simțit că nu mai pot, că n-o să reușesc", a declarat Nick Rădoi pentru Click!


    Nick Rădoi a trecut prin momente cumplitefoto: arhivă personală
Nick Rădoi a trecut prin momente cumplitefoto: arhivă personală

Ce mesaj are pentru oamenii care nu se protejează

Sceptic și el la început, neglijent, așa cum spune, Nick Rădoi a devenit acum extrem de precaut și de responsabil. Îi îndeamnă pe toți să fie la fel, pentru că doar așa ne putem proteja unii pe ceilalți. "Pe oamenii care au fost ca mine, neglijenți, îi rog să facă ceea ce fac eu acum. Îmi pun două măști pe față, mi-e frică să mă întâlnesc cu oamenii, mă spăl de zeci de ori pe mâini dacă ating o scară sau altceva. Aș dori ca toți cei care nu cred, să dea importanță, pentru că este foarte nasol să treci prin acest virus. Mai bine protejează-te și încearcă să ai grijă de tine. Eu am avut nevoie în jur de două-trei săptămâni să mă fac bine. Și eu, și fratele meu. Au fost multe rugăciuni din partea familiei", mai spune afaceristul pentru Click!, direct din SUA.

Nick Rădoi a trecut prin momente cumplite
Nick Rădoi a trecut prin momente cumplite

Nick Rădoi are o avere estimată la 30 de milioane de dolari

Originar din Caransebeș, Nick Rădoi a ajuns în SUA la 19 ani și a fost ani buni șofer de tir. La un moment dat și-a cumpărat propriul camion. În câțiva ani, a început să strângă ban cu ban, și-a construit un adevărat imperiu financiar, estimat la 30 de milioane de dolari. Transporta legume în toată America. Locuiește în Los Angeles, unde are o casă de 7 milioane de dolari. Imensa proprietate se întinde pe o suprafaţă de 16.000 de metri pătraţi.

Citește și:

Stare critică în SUA. S-au înregistrat pentru a doua zi consecutiv peste 70.000 de cazuri şi 1.000 de decese din cauza COVID-19

Nou record negativ în SUA. Florida, cu 216 decese în 24 de ore provocate de coronavirus

america express vedete concurenti 2022 jpg
caine furios jpeg
George Burcea in Wednesday jpg
sex jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
oana roman si marius elisei
cub kamara png
Vica la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina