EXCLUSIV Nick Rădoi, surprins că soția lui Ilie Năstase a băgat divorț: "Pe Ioana trebuie s-o superi foarte tare ca să facă pasul ăsta"

Ultima actualizare:

    Ioana Simion și Nick Rădoi au avut o relație în 2017foto: Facebook
Ioana Simion și Nick Rădoi au avut o relație în 2017foto: Facebook

Divorțul dintre Ioana Simion (44 de ani) și Ilie Năstase (74 de ani) i-a șocat până și pe prietenii și cunoștințele apropiate ale cuplului. Nimeni nu se aștepta ca soția lui Ilie Năstase să bage actele de divorț săptămâna trecută, la Judecătoria Hârșova. Milionarul Nick Rădoi, fostul iubit la Ioanei Simion, a fost și el surprins de decizia acesteia de a divorța.

Nick Rădoi a fost la un moment dar acuzat că i-ar fi băgat mortul în casă Ioanei și că ar fi provocat cearta dintre cei doi soți, care s-a soldat cu o ploaie de palme, în urma căreia Ioana a sunat speriată la 112.

Ioana Simion i-a dat lovitura de grație lui Ilie Năstase. Săptămâna trecută, mai precis pe 2 martie, bruneta a introdus actele de divorț, iar fotoreporterii Click! au surprins-o la Judecătoria Hârșova, județul Constanța, localitate în care s-a și cununat civil pe 25 aprilie 2019. Ioana Simion nu a mai putut suporta mariajul cu Ilie Năstase, deși acesta a tot încercat în ultima vreme să-i reintre în grații după „ploaia de palme” aplicată în ianuarie, în urma căreia bruneta a sunat la 112, în miez de noapte. Decizia de a divorța a Ioanei l-a luat prin suprindere și pe Ilie Năstase, care nu a fost de acord cu divorțul la notar și a decis să-și târască cea de-a cincea soție în instanță.

Nick Rădoi: "O înțeleg că își dorește liniște în viața ei"

Milionarul Nick Rădoi a rămas șocat când a aflat că fosta lui iubită divorțează de Ilie Năstase. De altfel, Rădoi ar fi băgat mâna în foc că Ioana o să-l ierte pe Ilie, în ciuda ieșirii violente a acestuia. “Nu mă așteptam, ăsta este adevărul. Pe Ioana trebuie s-o superi foarte tare ca să facă un astfel de pas! Sunt surprins și, totodată, o înțeleg că își dorește liniște în viața ei. Și decizia ei sunt convins că este spre binele ei. Totul este foarte fragil acum între acești oameni și fix eu mai lipsesc. Nu vreau să am nici un amestec, este viața lor și știu ei bine ce să facă, că, dacă spun ceva despre asta, problemele lor se pot agrava și nu vreau să-mi dau cu părerea”, a declarat Nick Rădoi, în exclusivitate pentru Click!

Imediat după incidentul din ianuarie, când Ioana Simion a sunat disperată la 112, anunțând că a fost agresată de soțul ei, Nick Rădoi (57 de ani) a ieșit public și a declarat că cearta dintre cei doi ar fi pornit chiar de la el. De Sfântul Ion, ziua soței lui Ilie Năstase, acesta i-a trimis Ioanei un mesaj cu urări de „La mulți ani!”, care l-ar fi înfuriat la culme pe fostul tenisman. „De Sfântul Ion, eu am sunat-o să-i fac o urare de ziua ei. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei. Trecutul nu are valoare. Ilie trebuie să înțeleagă că, la vârsta noastră, nu putem să ne găsim pe cineva care nu are un trecut”, a declarat Nick Rădoi, la Antena Stars.


    Ioana și Ilie Năstase au făcut cununia religioasă în iunie 2020foto: arhivă personală
Ioana și Ilie Năstase au făcut cununia religioasă în iunie 2020foto: arhivă personală

Ilie Năstase l-a înjurat pe Nick Rădoi

Nu a fost prima dată când fostul tenisman a făcut crize de gelozie la adreasa lui Nick Rădoi. Acesta l-a jignit pe milionarul stabilit în America adresându-i vorbe grele după ce Nick Rădoi i-ar fi comentat Ioanei Simion la o poză. Nick Rădoi i-a comentat “numărul 1” Ioanei la o fotografie în care bruneta apare alături de o mașină Lamborghini, iar replica lui Năstase a fost “fuck you”. „El fiind tot timpul pe locul 1 în viața lui, cred că de data asta se simte pe locul 2. Cred că asta este problema lui, dar ar trebui să accepte asta, că nu are ce face și nici cum să schimbe. Ilie Năstase m-a înjurat de mai multe ori. La el e grav că nu acceptă trecutul, pentru că el știe bine cu cine s-a căsătorit. Merge în locuri publice și mă înjură non-stop”, a declarat Nick Rădoi, la Antena Stars.

Citește și:

Nick Rădoi, «înjurat» de Ilie Năstase. Se ceartă din cauza Ioanei. "Cred că Ilie se simte pe locul 2"

Adriana Bahmuțeanu, despre Ioana Năstase: ”Ce caută cu doi moșnegi la andropauză?” Nick Rădoi i-a dat o replică usturătoare

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net