EXCLUSIV Obligaţi prin contract să împartă aceeaşi cameră. Pentru ce sumă trebuie Bianca şi Slav să-şi onoreze promisiunile semnate la pachet, deşi s-au despărţit

Ultima actualizare:

    Bianca Drăguşanu, printre cele mai frumoase amante ale fotbaliştilorfoto: Playboy
Bianca Drăguşanu, printre cele mai frumoase amante ale fotbaliştilorfoto: Playboy

Au divorţat în martie anul acesta, au încercat o reconciliere, dar de curând iar s-au despărţit.

 Bianca Drăguşanu şi Victor Slav dau însă bine împreună, la evenimente, astfel că au semnat mai multe contracte comune, pe sume frumuşele. Dacă acasă nu mai împart patul, ei sunt nevoiţi să doarmă în aceeaşi cameră de hotel, vineri, când vor fi prezenţi la un concurs de frumuseţe din Botoşani. Se zvoneşte că nu mai formează un cuplu şi că sentimentele profunde dintre Bianca Drăguşanu (32 de ani) şi Victor Slav (34 de ani) s-au risipit.

Victor se făleşte  cu pătrăţelele  de pe abdomen
Victor se făleşte cu pătrăţelele de pe abdomen

Cu toate acestea, contractele îi ţin legaţi. Organizatorii de evenimente s-au obişnuit cu cei doi foşti soţi în varianta de cuplu tocmai pentru a-şi face o reclamă mai bună. Aşa că preferă să-i plătească „la pachet”. Şi lor le convine de minune, mai ales că nu se mai ajung doar cu banii câştigaţi în televiziune.  În acest mod s-a negociat şi contractul pentru concursul care se va desfăşura vineri, la Botoşani. Astfel, „Barbie şi Ken de România”, cum li se mai zice, au fost solicitaţi să colaboreze cu „Gala SUPERMODELS REGINELE FRUMUSEŢII – Miss Moldova 2014”. Suma încasată va fi de 6.000 de euro, pentru câteva ore de muncă. În timp ce Victor va prezenta concursul regional, Bianca va juriza şi-şi va prezenta noua colecţie de rochii, “Diamond Dresses”. 

Bianca şi Victor figurează  pe afişul concursului de  frumuseţe din Botoşani
Bianca şi Victor figurează pe afişul concursului de frumuseţe din Botoşani

“Nu a fost nevoie să negocieze separat. Au cerut 6.000 de euro, iar organizatorii le-au asigurat, pe lângă aceşti bani, transportul cu avionul până la Iaşi, cazarea şi masa. Bianca şi Victor au cerut cameră comună, acum ceva vreme, aşa că cei de la hotel s-au conformat şi au rezervat una cu pat matrimonial. Dacă s-au despărţit între timp, e treaba lor, pentru că staff-ul le-a propus iniţial două camere, însă ei au spus că dorm împreună”, a declarat o sursă din preajma celor doi, pentru Click! După eveniment, fostul prezentator “Meteo”, de la Pro TV, şi Bianca sunt aşteptaţi la un “after party”, iar sâmbătă, la un circuit turistic cu degustare de vinuri şi mâncăruri moldoveneşti.  

Relaţia cu Slav i-a adus Biancăi 50.000 de euro

Roşcata şi fostul prezentator de la  meteo s-au căsătorit anul trecut, dar  mariajul lor a ţinut doar câteva luni
Roşcata şi fostul prezentator de la meteo s-au căsătorit anul trecut, dar mariajul lor a ţinut doar câteva luni

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au avut numai de câştigat de pe urma relaţiei lor. Numai într-un an au reuşit să-şi umfle considerabil conturile, din contracte de imagine sau cu televiziunile. Ea a obţinut 10.000 euro de la PRO TV, pentru filmarea integrală a nunţii şi pentru exclusivitate, iar complexul Ambsad’Or i-a organizat petrecerea gratis. Pe parcursul anului, roşcata a mai scos 300 de milioane de lei vechi, adică aproape 7.000 de euro, de la Kanal D, din scandalul cu Adrian Cristea. Apoi a luat 500 de milioane, adică 11.000 de euro, de la tv, în urma scandalului cu Păun Constantin.

După nuntă, Bianca a mai câştigat  şi de la Antena 1, încă 10.000 de euro, pentru diverse apariţii.  În total, pe parcursul anului 2013, având în vedere că a mai avut şi alte ieşiri “pe sticlă”, pe 2.000 şi 30.000 lei de lei, roşcata a încasat peste 50.000 de euro. Slav a primit şi el bani, însă sume modice. După divorţul cu scandal, el şi-a pierdut slujba de la PRO TV, dar s-a ales cu un contract la Antena 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net