EXCLUSIV Păcălit cu un miliard de lei de fostul impresar al Annei Lesko?

Ultima actualizare:

Radu Groza a intrat într-un scandal de proporţii cu solistul Mădălin George Groza, lansat sub numele Mad Heart. Tânărul îl acuză pe experimentatul impresar că i-a cerut 20.000 € ca să-l facă vedetă, numai că, după ce Radu a pus mâna pe bani, nici că s-a mai ocupat de cariera lui. Presupusul păgubit îşi caută acum dreptatea în instanţă.

Mădălin George Groza  (24 de ani) este un tânăr din Braşov, cu nenumărate premii muzicale. În urmă cu trei ani, acesta a vrut să se lanseze în showbiz, astfel că a apelat la ajutorul celebrului Radu Groza (42 de ani), fost impresar al Annei Lesko. Iniţial, proiectul, pe care Radu i l-a pregătit tânărului artist, costa în jur de 50.000 de euro, dar s-a înţeles cu familia tânărului  pentru 25. 000 de euro. Mădălin s-a ales, într-adevăr, cu o piesă bună, care a avut mare succes la vremea respectivă, şi cu mai multe apariţii la posturile tv muzicale. Însă, cam atât. Nu numai că n-a ajuns să urce pe vreo scenă din străinătate, dar nici în România nu a mai fost promovat în vreun fel. Nemulţumit de colaborare, tatăl lui Mădălin a decis să se retragă din proiect.

A reziliat contractul înainte de termen şi i-a cerut impresarului banii înapoi. ”Radu Groza este un şmecher. Nu a făcut nimic pentru fiul meu. Chiar am asistat la o scenă şi am auzit cum se punea problema: «Mai bagă-l o săptămână, ca să-i luăm banii». Este adevărat că piesa a fost difuzată pe un post de televiziune şi pe radio dar, dacă aşa se pune problema, este groaznic! Nici măcar nu am cerut toată suma înapoi, ci doar 20.000 euro, adică un miliard”, ne-a declarat tatăl lui Mădălin Groza.

Pentru a-şi recupera o parte din bani, tânărul a deschis proces la Judecătoria Braşov, unde magistraţii au fost de partea lui. Radu Groza a făcut însă recurs, urmând a se prezenta în faţa judecătorilor pe data de 21 noiembrie.

Contactat de reporterii Click!, Radu Groza ne-a declarat: ”Nu am rămas cu nici un leu, după ce m-am ocupat să-i fac lui Mădălin un videoclip, în valoare de 7.000 de euro. Au costat o avere şi piesele, înregistrările, şedinţele foto, actorii din videoclip, plus oamenii care au lucrat la conceptul de producţie, că doar nu sunt rude cu mine. L-am dus pe băiat pe la emisiuni tv, l-am lansat la matinalul Antenei 1. Tatăl băiatului ar fi vrut ca Mădălin să fie difuzat non-stop pe posturile de radio, dar e imposibil. Eu cred că Mădălin vrea să se relanseze cu acest scandal. Nu mi-am bătut joc de el”.

Cine este Mădălin George Groza?

Mădălin George Groza s-a născut la Braşov, la 2 ianuarie 1989. A absolvit Şcoala de muzică din Braşov, iar acum este student în anul ll la Conservator, tot în oraşul natal. A studiat pianul şi a cântat muzică clasică. În 2011 s-a lansat cu un alt gen de muzică, club dance, cu piesa “Call me Lover” a lui Mihai Alexandru.Următorul an a lansat ”Satellite dish”, piesa lui Cătălin Dascălu, care s-a bucurat de succes în: Spania, Israel, Russia, Polonia şi Bulgaria. Anul acesta, Mădălin şi-a încercat norocul şi la concursul Eurovision cu piesa ”I’m Crazy in Love”.

Click! Spune

Prin mâna lui Radu Groza au trecut mulți artiști, însă o mină de aur pentru el a fost Anna Lesko. Cei doi au colaborat timp de șase ani, însă s-au despărțit profesional în 2010. Cu Radu Groza au mai colaborat Lavinia Pârva, Adina de la Heaven, Ștefan Bănică jr.

image
image
image
image
image
image
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png