EXCLUSIV Pavel Bartoş a scăpat de furtuna ucigașă din Grecia: “Dumnezeu a vrut să ne fie bine”


    Pavel Bartoş a ieşit  la film cu soţia, Anca şi cele două fetiţe mai  mici, Rita şi Sofia
Pavel Bartoş a ieşit la film cu soţia, Anca şi cele două fetiţe mai mici, Rita şi Sofia

Abia întors din Grecia, unde a fost în vacanţă cu familia, Pavel Bartoş (44 de ani) s-a apucat din nou de muncă. L-am întâlnit la avanpremiera peliculei „Lion King - Regele Leu”, unde a venit cu soţia şi cu fetiţele. Actorul a povestit pentru Click! despre proiecte, familie şi sejurul din Grecia. a

Click!: Ai avut o vară plină, ţi-ai lansat şi scurt-metrajul. Ce mai urmează?

Pavel Bartoş: Mare bucurie după succesul de la TIFF, unde a fost proiectat scurt-metrajul „Romanian Tradition” în faţa a peste 3.000 de oameni. Iar acum, în august, am fost invitaţi la „Anonimul”. Şi mai vedem ce va mai urma.

Pentru scurt-metraj ai avut o echipă minunată, colegi de la Teatrul Odeon: Elvira Deatcu, Alexandru Papadopol...

Adrian Titieni, Marius Damian, Ruxandra Maniu... sunt foarte încântat, pentru că sunt prieteni foarte buni de-ai mei. Aici a fost provocarea, ca din prietenul lor să devin regizorul lor. Şi să îi fac să mă asculte. Când devii cel care gestionează lucrurile trebuie să ai grijă de echipă, să fii mult mai disciplinat. Acum îi înţeleg mult mai bine pe regizori şi îi voi respecta mai mult.

Unde este fiica ta cea mare?

Eva Bartoş e în Anglia, plecată cu o bursă de studii, trece clasa a X-A. E cea mai studioasă din casă. Rita pictează în continuare şi aici sunt cu ea, Sofia şi soţia mea Anca. Fetiţele mele se bucură de vacanţă, vrem să mergem şi la bunicii dinspre soţie, pentru că doar ei mai sunt.

Dar vacanţă ai?

Am fost 10 zile în Grecia cu toată familia. Am avut noroc că am plecat cu vreo cinci zile înainte de marea furtună, însă Andi Moisescu a prins-o acolo. Noi am avut noroc. Ştii cum e, Dumnezeu a vrut să ne fie bine.

Ai început filmările la „Vocea României” (PRO TV) cu un program greu de filmări şi s-a întors şi Horia Brenciu...

Da, a început, dar îmi place. Asta mă ţine în priză. O mare bucurie, vorba aia, „istoria televiziunii”, eu aşa îi zic. Am filmat deocamdată o parte din “Vocea României” şi ne întoarcem iar la filmări la sfârşitul lunii.

Ce planuri mai ai?

În afară de teatru şi de televiziune, mă pregătesc pentru producţia unui lung-metraj, „Ramon”, pe care sper să-l filmez în primăvara viitoare. De data aceasta nu voi mai fi regizor, ci actor alături de prieteni de-ai mei şi în funcţie de buget, vreau să fie cu actori foarte mari.

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub theo rose anghel damian png
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
rashford marcus epa efe h 57038531 3 jpeg
scadere prabusire actiuni bursa economie
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png