EXCLUSIV Pepe, şi cu maşina spartă, şi cu laptopul furat

Ultima actualizare:
Pepe, soția și fetița lor
Pepe, soția și fetița lor

Face bani pe bandă rulantă din muzică şi televiziune, aşa că a devenit ţinta hoţilor. Pepe (35 de ani) s-a trezit că i-a fost spartă maşina zilele trecute, în Parcul Herăstrău, fiind prădat de un laptop, în care avea multe materiale legate de profesia lui. Artistul a chemat poliţia la locul cu pricina şi speră să găsească făptaşii cât mai repede.

Trebuia să fie un final de săptămână relaxant pentru Ionuţ Pascu, alias Pepe, dar, din păcate, weekendul a devenit unul de coşmar. Artistul, soţia sa, Raluca (22 de ani), şi fetiţa lor în vârstă de doi ani, Maria, s-au urcat în maşina Porsche Cayenne, în valoare de 100.000 de euro, achiziţionată anul trecut, şi au plecat la o scurtă plimbare în Parcul Herăstrău. 

Cântărețul a parcat, ca de obicei, în apropierea locului de joacă
Cântărețul a parcat, ca de obicei, în apropierea locului de joacă

Solistul a ales să parcheze chiar în faţa unui loc de distracţie, zonă aparent sigură, întrucât pe acolo mişună mai mulţi gardieni publici. S-au plimbat, i-au făcut poftele micuţei lor, însă la întoarcere, Pepe şi Raluca au avut parte de o privelişte de infarct. Au găsit geamul maşinii spart, iar laptopul lăsat în interior dispăruse. 

Artistul şi soţia sa şi-au dat seama că au fost prădaţi, astfel că următorul pas a fost să sune la 112. „În urmă cu câteva zile s-a întâmplat incidentul, pe la 6-7 seara. Mi-au furat laptopul în care ţineam negativele pentru concerte. Îl aveam pe bancheta din spate, iar hoţii au pus ochii pe el când am dat căţelul jos din maşină. Am sunat la poliţie, au venit imediat, au luat amprente, le-am dat seria laptop-ului şi mi-au spus să nu mai parchez în zona respectivă. Am făcut o plângere şi sper să se rezolve”, a declarat Pepe pentru Click! 

Paguba se ridică la aproape 2.000 de euro, întrucât valoarea computerului portabil este estimată la 1.200 de euro, iar geamul distrus costă 800 de euro. Pentru că avea concerte, artistul a fost nevoit să cumpere un laptop nou, însă reparaţiile maşinii mai întârzie, de acestea ocupându-se societatea de asigurare. Fotoreporterii Click! au surprins miercuri bolidul într-o parcare din Bucureşti, iar geamul spart era acoperit cu bandă adezivă. 

Pepe şi Raluca au o fetiţă de doi ani


    Pepe, soția și fetița lor
Pepe, soția și fetița lor

Pepe (35 de ani) şi-a refăcut repede viaţa după divorţ, pentru că i-a ieşit în cale fiica şefului clanului Pastramă, Raluca (22 de ani). Cei doi s-au cuplat în primăvara anului 2011, iar în aprilie 2012 s-au cununat civil. În luna august a aceluiaşi an s-a născut fetiţa lor, Maria. Anul acesta, cei doi au avut parte de o nuntă de vis cu peste 300 de invitaţi. Recent, Pepe a anunţat pe pagina de Facebook că va fi din nou tătic. Raluca este însărcinată în trei luni şi urmează să devină părinţi la începutul anului viitor.

image
image
image
image
image
image
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png