EXCLUSIV Petruţa Gheorghe a murit. Ce boală a răpus-o pe fosta soţie a lui Andrei Gheorghe

Petruța și Andrei Gheorghe au divorțat în 2015, dar au rămas foarte apropiați
Petruța și Andrei Gheorghe au divorțat în 2015, dar au rămas foarte apropiați

La un an şi 9 luni distanţă de la moartea lui Andrei Gheorghe, fosta lui soţie s-a stins şi ea prea repede, ca o ciudată ironie a sorţii. Petruţa Gheorghe, femeia care l-a iubit orbeşte pe regretatul om de radio şi televiziune, şi care se plângea apropiaţilor că nu vede viaţa fără el, nu a mai putut lupta cu boala de care suferea în tăcere şi marţi (10 decembrie) a murit la doar 52 de ani. Petruţa şi Andrei Gheorghe au lăsat în urma lor patru copii devastaţi de durere.

Durere fără margini în rândul familiei şi al celor care au cunoscut-o pe fosta soţie a lui Andrei Gheorghe. Petruţa a pierdut lupta pentru viaţă după ce cancerul cerebral de care suferea a recidivat. Problemele de sănătate s-au agravat în ultima vreme şi Petruţa se pare că nu a mai reuşit să le facă faţă, fiind devastată încă de moartea fostului ei soţ pe care l-a iubit ca pe ochii din cap. Apropiaţii ei au confirmat pentru Click! tragica veste a morţii, iar cei care au iubit-o şi au preţuit-o i-au lăsat mesaje de "adio" pe contul de Facebook.   

"Vestea că te-ai dus, acolo sus, printre nori și stele, m-a răvășit total, complet, dureros! Ești, ai fost și rămâi omul care a schimbat destinul meu și nu numai. Mă bucur că am avut timpul și onestitatea de a-ți spune asta! Mă număr printre cei norocoși că te-am cunoscut! Să fii la fel de iubita acolo sus, cum ai fost aici, pe Pământ! Dumnezeu să te odihnească!", este doar unul dintre mesajele dureroase transmise de cei cărora Petruţa Gheorghe le-a marcat existenţa.

Petruţa Gheorghe a colaborat multă vreme la revista ”Ce se întâmplă, doctore?”, unde a lucrat cu Oana Cuzino şi a fost expertul DOC în psihoterapie. A fost specializată în psihanaliză, mai exact în Psihanaliza Copilului şi Adolescentului. A tradus două volume de specialitate („Puncte de cotitură, dezvoltarea emoţională şi comportamentală a copilului tău, de la 3 la 6 ani” – T. Berry  Brazelton și Joshua Sparrow, „Psihologia vieţii de zi cu zi”- Kanneth T. Strongman) și a redactat numeroase articole științifice pentru publicații de profil, printre care și „Colocviile de Psihanaliză, cazuri clinice şi reflecţii teoretice”.


    Petruța și Andrei Gheorghe au divorțat în 2015, dar au rămas foarte apropiațifoto: arhivă personală
Petruța și Andrei Gheorghe au divorțat în 2015, dar au rămas foarte apropiațifoto: arhivă personală

Petruța Gheorghe a fost căsătorită cu Andrei Gheorghe până în 2015

Petruța și Andrei Gheorghe s-au căsătorit după divorțul din 2007 al omului de radio de Maria, iubita sa din studenție. Andrei și Petruța au divorțat însă şi ei în 2015, dar au rămas foarte apropiați. Petruța Gheorghe era mama a trei copii, dintr-o relație anterioară. Maria (22 ani), Katarina (20 ani) și Maximilian (19 ani), pe care Andrei i-a iubit ca pe copiii lui de sânge. Nu a făcut nici o diferență între aceștia și fiica lui, Anastasia (25 de ani), pe care i-a dăruit-o Maria. Toţi sunt acum devastaţi rămânând orfani de ambii părinţi într-un timp atât de scurt.

Andrei Gheorghe a murit pe 26 martie, la vârsta de 56 de ani din cauza unor probleme cardiace. Fostul realizator a fost găsit mort în locuința sa din Voluntari. Concluziile legiștilor indică faptul că Andrei Gheorghe a suferit un stop cardio respirator. Fostul om de radio era mort de mai bine de 12 ore, în momentul în care a fost descoperit.

"Nu avea probleme medicale pe care să le fi ştiut sau pe care să le fi bănuit, în schimb, ce cred că i-a lipsit a fost medicina preventivă, adică, acele controale anuale.(...) Vorbeam în fiecare zi pe Facetime, să ne vedem. Am vorbit cu o seară înainte, se pregătea să vadă nişte filme cu Măriuca, una dintre fetele noastre şi era foarte senin şi împăcat, era aşa de o vreme. Liniştit. Mi-a şi spus cu câteva zile înainte de...că se simte extraordinar de liniştit şi de împăcat", declara Petruţa Gheorghe la momentul respectiv.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Amărâţi şi încercănaţi, copiii lui Andrei Gheorghe se ocupă de funeraliile jurnalistului

Ce avere avea Andrei Gheorghe după 30 de ani de carieră în radio şi tv. Cum arată casa lui

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi