EXCLUSIV Prigoană: «Adriana şi-a negociat copiii ca la piaţă»

Ultima actualizare:

    Adriana Bahmuţeanu are doi copii cu Silviu  Prigoană, pe Maximus  (6 ani) şi pe Eduard (3 ani) (foto: click!)
Adriana Bahmuţeanu are doi copii cu Silviu Prigoană, pe Maximus (6 ani) şi pe Eduard (3 ani) (foto: click!)

Silviu Prigoană a dezvăluit, într-un interviu pentru emisiunea Click! de la Prima TV, detalii despre căsnicia sa. "Am iubit-o, o iubesc şi o voi iubi". Asta spune Silviu Prigoană despre relaţia sa cu Adriana Bahmuţeanu. Omul de afaceri, care pare să se afle în pragul celui de-al patrulea divorţ, a vorbit cu Click! despre problemele din familie.

De aproape o lună, o ţin numai în scandaluri, cel puţin la tv. Silviu Prigoană (50 de ani) şi Adriana Bahmuţeanu (40 de ani) vor probabil să bată recordul la despărţiri şi împăcări, aşa că au reînceput cearta. Într-un interviu acordat pentru emisiunea Click! de la Prima Tv, omul de afaceri şi-a amintit că la ultima împăcare, cea de anul trecut de Paşte, s-a lăsat cu negocieri intense.

„Adriana şi-a negociat copiii ca la piaţă, în 7-8 rânduri succesive. Tot ce discutam cu Adriana era scris pe un mail şi ea completa cu ce-şi mai doreşte. Iniţial, nu şi-a dorit să vină acasă cu copiii. Ea şi-a dorit să-şi achite restanţele la bancă, la grădiniţa copiilor. Începând din decembrie anul trecut, am făcut o hârtie prin care am hotărât că voi plăti eu grădiniţa pentru că nu mai făcea faţă cheltuielilor. Nu contest faptul că Adriana îşi iubeşte copiii. Dar, între iubitul permisiv şi iubitul adevărat, constructiv, este diferit. Adriana şi-a negociat copiii pentru nişte foloase materiale", a declarat Prigoană.

Întrebat dacă îşi iubeşte soţia, Prigoană a dat un răspuns surprinzător: „Nu mă interesează dacă i se întâmplă ceva Adrianei. Am iubit-o, o iubesc şi o voi iubi, dar iubirea e unidirecţională. Ea m-a iubit pentru statut, poziţie socială, situaţie financiară. Am o înregistrare în care Adriana îi spune unei prietene că stă cu mine şi că nu a obţinut nimic de la mine, nici bani, nici acţiuni, că e nefericită şi vrea să divorţeze".

Mută pe Prima TV, azi la 22.30: diseară, la emisiunea Click! Silviu Prigoană vorbeşte în exclusivitate despre viaţa sa neştiută, despre fraţii săi, cum şi-a crescut singur băieţii şi ce s-a întâmplat cu fostele sale relaţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
banner laurette png
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net