Exclusiv! Prima vedetă "agăţată" de PRO TV pentru Fort Boyard!

Ultima actualizare:

    PRO TV alege vedete pe sprânceană pentru concursul de aventură
PRO TV alege vedete pe sprânceană pentru concursul de aventură

După 20 de ani de la prima difuzare la Pro TV, fenomenul Fort Boyard revine pe micile ecrane, în premieră în România, cu celebrități locale!

Generația Pro a crescut alături de acest format TV, a făcut galerie pentru personalitățile străine pe care le-au văzut la Pro TV, în versiunile difuzate din Franța pe parcursul a mai multor ani. În anul 2017, Pro TV aduce formatul original pe micile ecrane, cu vedete interesante și curajoase în prim plan, care vor fi ghidate de celebrele personaje din show: Boyard, Passe Partout și Passe Temps! Căutările au început deja, iar criteriile sunt clare: concurenţii trebuie să aibă condiţie fizică foarte bună, să fie iscusiţi, îndemânatici şi să poată lucra sub presiune.


    Victor Slav ar putea reveni la PRO TV după o absenţă de 3 ani
Victor Slav ar putea reveni la PRO TV după o absenţă de 3 ani

Click! a aflat că primu pe listă este Victor Slav (36 de ani), care a debutat la PRO TV în 2001, la "Vara ispitelor". Deşi a părăsit postul în 2014, după ani buni în care a prezentat rubrica Vremea, Slav a rămas în relaţii bune cu foştii şefi, lăsându-şi acolo o uşă deschisă. Momentan, Victor şi iubita lui, Bianca Drăguşanu, se află în vacanţă în Turcia, la invitaţia unei prestigioase firme de turism. Nu ne-a dat foarte multe detalii, însă ne-a confirmat că a fost la un casting. "Îmi lipseşte televiziunea, însă nu aş face orice, ci un proiect care să mă reprezinte, să îmi placă foarte mult. Am fost de curând la un casting, însă nu vă pot spune mai mult", ne-a declarat Victor.

Se filmează în fortul original


    Fortul se află în strâmtoarea Pertuis d'Antioche din Franţa
Fortul se află în strâmtoarea Pertuis d'Antioche din Franţa

În fiecare ediție a show-ului, câte o echipă formată din cinci celebrități din România va intra în Fort Boyard și va încerca să ducă probele la capăt, pentru a deschide comoara și, implicit, pentru câștigarea premiului ediției. Concurenții vor trece prin probe complicate, care le vor testa atât abilitățile și anduranța, dar și forța de caracter și tăria emoțională. Fort Boyard este un show de anvergură, care va fi filmat integral în Franța, în strâmtoarea Pertuis d'Antioche, chiar în fortul original, care a fost finalizat în secolul al XIX-lea. Lansat inițial în anul 1990, show-ul a fost difuzat pentru prima dată în Franța și a fost preluat în scurt timp în întreaga lume, iar printre țările care au difuzat acest format se numără Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Rusia, Spania și Statele Unite ale Americii

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net