EXCLUSIV Primele poze cu Alina Laufer gravidă. Poartă numele soțului pe masca de protecție

Ultima actualizare:

    Alina și Ilan Laufer, de mână spre sediul BEC . Blondinei nu i se vede încă sarcina, aflată în primul trimestrufoto: MIhai Ionescu
Alina și Ilan Laufer, de mână spre sediul BEC . Blondinei nu i se vede încă sarcina, aflată în primul trimestrufoto: MIhai Ionescu

Click! a anunțat, în exclusivitate, noutatea din familia Laufer, și anume sarcina Alinei, care iată că îl face pe Ilan tătic pentru prima oară. Cei doi s-au afișat azi (18 august) la Biroul Electoral Central, de la Casa Presei, unde Ilan Laufer și-a depus candidatura la primăria generală a Capitalei.

Jeanși, tocuri, cămașă albă și o mască de protecție pe care se vedea, de departe, numele soțului pe care îl ținea de mână. Așa s-a afișat azi Alina Laufer (37 de ani), la Biroul Electoral Central, unde partenerul ei de viață, Ilan Laufer (37 de ani), fost ministru pentru Mediul de Afaceri în guvernul Tudose, și-a depus candidatura pentru fotoliul de primar al Capitalei.

Alina și Ilan Laufer, ținute asortate
Alina și Ilan Laufer, ținute asortate

Este prima apariție publică a Alinei Laufer după ce s-a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară. Burtica nu se vede, pentru că sarcina numără abia 6 săptămâni. “A sosit momentul mult așteptat pentru familia noastră, la care am visat de atâta timp! Încercăm de peste 8 ani să avem un copil și, în sfârșit, cea mai arzătoare dorința a noastră este pe cale de a deveni realitate", ne declara, Alina, în exclusivitate.

Sunt la modă măștile cu mesaje electorale
Sunt la modă măștile cu mesaje electorale

Alina Laufer a făcut multe tratamente pentru a rămâne însărcinată

“Am rămas însărcinată prin FIV, după mai mulți ani de tratamente. A fost un drum lung până aici, au fost momente în care eram extrem de descurajată, dar i-am avut alături pe Ilan și pe Kari, care m-au susținut în tot acest timp. Aud din ce în ce mai multe cupluri în jurul meu care au probleme de fertilitate, așa că aș vrea să-i încurajez și să le transmit să nu renunțe atâta timp cât mai au speranța în suflet. Nouă ni s-a spus la un moment dat că nu vom putea avea niciodată copii....dar tot am mers înainte. Mă rog la Dumnezeu să fie totul bine și să pot aduce pe lume un bebe sănătos! Acum sunt însărcinată în 6 săptămâni”, a mai adăugat, fericită, Alina, care mai are o fetiță de aproape 12 ani, pe Karina, rezultată din căsătoria cu artistul Jorge, pe numele său din buletin Gheorghe Papagheorghe.

Citește și:

EXCLUSIV Alina Laufer, însărcinată în 6 săptămâni! «Încercăm de peste 8 ani să avem un copil»

Alina Laufer, blocată cu soțul și cu fiica ei la Miami! ”Zi de zi avem zboruri anulate”

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net