EXCLUSIV Raluca Bădulescu se mărită a doua oară, în prezența fostului soț

Ultima actualizare:

    Raluca Bădulescu a invitat 450 de oameni la nunta eifoto: arhiva personală
Raluca Bădulescu a invitat 450 de oameni la nunta eifoto: arhiva personală

Noua vedetă de la Kanal D se pregăteşte pentru două evenimente importante. Lansarea emisiunii “Bravo, ai stil” (Kanal D) şi nunta cu Florin Stamin, din 4 septembrie. Raluca Bădulescu (42 de ani) ne-a oferit, în exclusivitate, detalii despre petrecerea la care vor dănţui 400 de invitaţi, dar şi despre show-ul tv.

Raluca şi Florin s-au cununat civil în urmă cu 9 ani, însă ea a tot amânat cununia religioasă, căci visa să arate ca o prinţesă, în ziua nunţii. A avut o ambiţie de fier şi, după trei ani, a devenit de nerecunoscut.

Cine credea că, de la 121 de kilograme, va ajunge acum la 51, cât un fotomodel? Dar, nimic nu se obţine fără sacrificii. A trecut printr-o operaţie grea, de micşorare a stomacului, şi-a făcut lifting şi şi-a pus proteze siliconice de 1,5 kg. Şi, nu în ultimul rând, şi-a reparat dantura la medicul Valentin Răducanu, afişând acum un zâmbet de Hollywood.

Mulţumită de toate aceste transformări, nunta deja bate la uşă: “De organizarea petrecerii cu 400 de invitaţi, de la Bonton Palace, în Herăstrău, se ocupă Monica Vlad, împreună cu soţul meu. Ea e «şefa nunţii». Voi avea două rochii superbe, una de la Cătălin Botezatu, aurie, cu dantelă, pietre Swarovski şi trenă de şapte metri, şi o alta, de la Laura Olteanu, albă, din pene. Avem şi recitaluri, cu artişti de cinci stele, Pepe, Corina şi trupa Mahala Raï Banda. La chef va fi prezent şi fostul meu soţ, Vali Pungă, dar şi fiul nostru, în vârstă de 13 ani”, ne-a mai dezvăluit Raluca. Dar, cu aceeaşi emoţie ne-a vorbit şi despre noul show de la Kanal D, “Bravo, ai stil!”, care va debuta luni, pe 22 august, de la ora 17.00, şi în care ea va avea rol de jurat: “Faptul că am un fiu, că l-am cunoscut pe soţul meu, şi că am primit propunerea de a face parte din castingul acestei emisiuni extraordinare se încadrează în cele trei minuni ale vieţii mele. E o mare bucurie şi onoare să fac parte din familia Kanal D. Se pot întâmpla minuni şi după 40 de ani, nu numai la 20 de ani”.

Andreea Tonciu va avea farfurii poleite cu aur la cununia religioasă din aceeași zi

Conicidență ori ba, tot pe 4 septembrie va ajunge la altar și Andreea Tonciu, cu soțul ei, Daniel Niculescu. Petrecerea, la care se vor strânge 300 de invitați, va avea loc la un complex de evenimente din Otopeni. Tot în aceeaşi zi, cei doi vor face şi botezul fiicei lor, Rebecca. Naşi le vor fi Anamaria Prodan şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf. Atmosfera va fi animată de Anda Adam, Elena Merişoreanu, Carmen Simionescu, Ştefan Stan, o formaţie de muzică grecească şi de un taraf. Petrecăreții vor mânca din farfurii poleite cu aur.

Click! spune

Raluca Bădulescu, jurată la “Bravo, ai stil!”. Noua emisiune va debuta pe 22 august, la Kanal D, și se va difuza de luni până vineri, de la orele 17.00, și duminica, de la orele 20.00. “Bravo, ai stil!” va fi prezentată de Ilinca Vandici, iar din juriu mai fac parte Iulia Albu şi Maurice Munteanu. 

image
image
image
image
image
image
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png