EXCLUSIV! Ramona Gabor s-a întors în ţară şi a avut un şoc legat de tatăl ei: «Nu este bine deloc»

Ramona Gabor scrie despre diamante pe blogul ei
Ramona Gabor scrie despre diamante pe blogul ei

Plecată de 9 ani în străinătate, în Dubai, acolo unde şi-a făcut un rost, Ramona Gabor revine în România cu ocazia sărbătorilor mari, de peste an. Aşa s-a întâmplat şi acum, de Paşte. S-a văzut cu sora Alina, cu nepoţii, şi-a plâns mama la mormânt, iar legat de tatăl ei nu are veşti tocmai bune. Viciile şi singurătatea l-au copleşit pe tatăl surorilor Gabor.

Click!: Ramona, ești pentru prima dată anul acesta în România. Ai venit să petreci Paştele cu familia de aici. Cu sora Alina, nepoțeii și tatăl tău.

Ramona Gabor:  Da, a fost ceva spontan. M-am hotărât în ultima clipă că vin și am petrecut și Paștele catolic, dar și pe cel ortodox, pentru că soțul surorii noastre, Alina, este ortodox. Îmi era dor să îmi revăd orașul natal, familia, să mă bucur de mâncărurile noastre. Am mâncat de toate. De la sarmale, până la prăjiturile copilăriei mele, prăjituri Boema și Diplomat, și nu mi-e de mirare că am pus vreo două kilograme pe mine (râde).  Am mâncat cât pentru două sărbători, dar m-am simțit bine, ca în copilărie.

Tatăl vostru ce mai face? (n.r. Emil Gabor)

Din păcate, el nu face foarte bine, pentru că nu s-a dezis de obiceiurile lui vechi (n.r. problemele cu băutura). Sunt foarte dezamăgită, pentru că nu are grijă de sănătatea lui. Mi-aș dori ca eu și surorile mele să facem mai mult pentru el, dar nu vedem o dorință a lui de a se schimba. Se complace în situația în care este, îi place anturajul în care este, nu are grijă de sănătatea lui. Mă doare sufletul, pentru că nu e o persoană pe care mă pot baza. El este un tată care ne iubește foarte mult, e o plăcere când îl văd, când îl aud că ne spune ”fetele lui tata, vă iubesc”, dar nu face nimic pentru el.

Ai fost la mormântul mamei? În august se fac șase ani de când ați pierdut-o.

Am fost la mormântul mamei (n.r. Veronica Bulai a murit pe 22 august 2013), am aprins lumânări în noaptea Învierii. Deși au trecut mulți ani de când am pierdut-o, eu nu conștientizez lucrul ăsta, o simt foarte aproape. Încă o visez pe mama și mi se arată foarte frumoasă, fragilă, o simt foarte aproape, mă răscolește pentru că mă trezesc și văd că nu e lângă mine, e foarte dureros!


    Ramona şi Monica Gabor erau foarte apropiate de mama lor, Veronica Bulaifoto: Click!
Ramona şi Monica Gabor erau foarte apropiate de mama lor, Veronica Bulaifoto: Click!

Hai să vorbim despre tine, să trecem la lucruri un pic mai vesele. Spune-mi ce mai faci tu? Ce proiecte mai ai?

Uite, recent am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui. M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamanatului, până la șlefuire lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi.

Click!: Cine te mai curtează? Cu dragostea cum stai? Că profesional înțeleg că totul e bine

Cine mă mai curtează... Sunt într-o relație la distanță cu un afacerist american, nimic interesant despre asta. Știu doar că nu vreau să mă mărit.

Ramona şi Monica Gabor erau foarte apropiate de mama lor, Veronica Bulai
Ramona şi Monica Gabor erau foarte apropiate de mama lor, Veronica Bulai

Te bate vreun gând să te întorci definitiv în țară?  

De la 21 de ani sunt plecată. Sunt de aproape nouă ani în Dubai, așa că după atâția ani de străinătate mă bate gândul să vin în țară. Am fost în Bacău și mi-a plăcut tare mult să stau cu familia și parcă orașul a evoluat, îmi place cum s-a schimbat. Deseori mă gândesc să vin, pentru că dacă ai o afacere care să meargă, o casă și o mașină, poți să trăiești frumos aici. Deci, mă bate gândul. De cealaltă parte, după ce stau o perioadă în România, simt că nu suntem la nivelul din afară și iar îmi vine să rămân acolo. În Los Angeles locuiesc în fiecare an câte trei luni, îmi place și acolo, dar pot să spun că Dubaiul e cel mai frumos loc. E siguranță, curățenie, poți să fii singur pe stradă la 3 noaptea, nu te jigneşte nimeni acolo, nu auzi înjurături sau limbajul acesta colorat pe care îl auzi la noi. Oamenii sunt respectuoși unii cu ceilalți.

Sora ta, Monica, ce face?

Monica are o viață de familie liniștită, este foarte fericită, poate vă va da o veste frumoasă anul acesta. Nu vreau să vorbesc eu mai multe în locul ei (râde).  

Când mai vine în țară?

Nu cred că prea curând și nu cred că anul acesta. Noi ne vedem destul de des, merg destul de des la ea, așa că legătura noastră există din punctul ăsta de vedere.

Citeşte şi:

Adevăratul motiv pentru care Ramona Gabor a venit în România

Ramona Gabor, o doamnă rafinată de când locuieşte la Dubai

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg