EXCLUSIV Reacţia Claudiei Pavel după ce Brigitte a acuzat-o că a fost amanta soţului ei

1 februarie 2019
Paula Pavel a sărit în apărarea surorii sale jpeg
Paula Pavel sare în apărarea surorii saleFoto: arhivă personală

Trecutul nu-i dă pace. Brigitte Năstase a trecut la atac, iar cea pe care a luat-o în vizor la Ferma 2019, emisiune unde bruneta este concurentă, este Claudia Pavel, şi ea aspirantă la marele premiu pus în joc de Pro Tv. Cele două se pare că nu sunt nici pe departe prietene, ci mai degrabă inamice, mărul discordiei fiind un bărbat.

Acuzaţii de infidelitate au condimentat episodul de joi seară (31 ianuarie) din nou sezon Ferma 2019. Supărată pe Claudia Pavel, care s-ar fi sustras de la munca grea, Brigitte, în calitate de fermier-şef, a povestit că solista ar fi fost amanta răposatului ei soţ, Octavian Sfăt. Bărbatul a decedat în 2002, pe când Claudia Pavel era minoră. Stupefiată de acuzaţiile făcute de fosta soţie a lui Ilie Năstase, sora lui Cream tună şi fulgeră şi o ameninţă cu procese la tribunal prin care îi cere daune morale pentru acuzaţii defăimătoare la adresa cântăreţei. Aceasta s-a plâns în cerul ei de prieteni că nu ca sta cu mâinile în sân şi cât mai curând va angaja o echipă de avocaţi care să o reprezinte pe sora ei în procesul ce urmează să-l intenteze Brigittei.

image
Brigitte a acuzat-o pe Claudia că ar fi trecut prin patul soţului ei

"Este absolut aberant ce a putut să spună despre Claudia. Sora mea habar nu are cine este acest om (n.r. Octavian Sfăt) despre care această femeie vorbeşte. Claudia era doiar o copilă pe vremea aceea. Cânta cu trupa Candy şi mergea peste tot cu tata. Ea era la Mangalia, în sud-ul ţării, iar acel bărbat în vest. Ce treabă să aibă unul cu altul. Este limpede că totul se întâmplă în imaginaţia ei. Am hotărât cu Claudia să o acţionăm în instanţă, iar eu mă voi ocupa de tot. Voi angaja avocaţi care să o reprezinte pe sora mea, pentru că nu poţi să strici imaginea unui om aşa. Sora mea a avut primul prieten la 19 ani, când a venit la Bucureşti. Până atunci s-a ocupat de şcoală", a povestit Paula Pavel apropiaţilor. 

Ce a spus exact Brigitte Năstase despre Claudia Pavel 

Trecutul o macină pe Brigitte Năstase, care la Fermă a făcut acuzaţii dure. Ea este convinsă că unul dintre foștii ei soți, căruia în urmă cu ceva vreme îi purta și numele, Octavian Sfăt, ar fi înșelat-o în perioada în care erau împreună, cu nimeni alta decât Claudia Pavel, cu care acum fosta soție a lui Ilie Năstase este nevoită să dea ochii zilnic în competiţia de la Pro Tv.

image
Claudia Pavel se bate pentru premiul de 50.000 de euro

„Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea. (...) A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?!”, a răbufnit Brigitte în timpul emisiunii, fără să mai țină cont de camerele de luat vederi. Având în vedere că Octavian Sfăt a murit la sfârșitul lui 2002, an în care Claudia Pavel a împlinit 18 ani, după spusele lui Brigitte, cântăreața ar fi avut o relație cu un bărbat însurat pe vremea când era minoră. „Știam că nu mă suportă.. asta de când s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea”, a mai adăugat Brigitte. 

Se pare că fosta soţie a lui Ilie Năstase are un ghimpe împotriva Claudiei Pavel şi pentru că solista i-ar fi picat cu tronc lui Cătălin Cazacu, fostul ei iubit. Claudia şi Cătălin au fost colegi în emisiunea Exatlon de la Kanal d, iar Brigitte şi Cazacu au avut o idilă cu năbădăi. 

Citeşte şi:

Claudia Pavel cere să fie machiată doar într-un anumit fel. Ce secrete ascunde

Ce face Claudia Pavel după ce i-a «spart casa» lui Cazacu

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
bobonete jpg
image png
image png
3dragusanu bassam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
daniel isabela onoriu jpg
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png