EXCLUSIV Reacția Ralucăi Bădulescu după ce s-a ales cu dosar penal pentru că ar fi condus sedată

17 noiembrie 2021
image
Raluca Bădulescu a fost oprită în trafic la un control de rutinăfoto: arhiva personală

Probleme cu legea pentru Raluca Bădulescu! Jurata de la „Bravo, ai stil!” s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprită în trafic de polițiști în timpul unu control de rutină! Testul rapid a arătat că Raluca Bădulescu s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive.

Agenții de la Brigada Rutieră au oprit-o pe Raluca Bădulescu pe 12 noiembrie, la ora 03:21, în zona Dorobanți. Polițiștii au supus-o pe vedeta Kanal D unui test rapid, pentru a afla dacă a consumat substanțe interzise.

Supriză, testul a ieșit pozitiv la benzodiazepină, motiv pentru care jurata de la „Bravo, ai stil!” a fost dusă la Institutul Național de Medicină Legală (INML), pentru a i se recolta probe bilologice. Mai mult, Ralucăi Bădulescu i s-a deschis și dosar penal pentru că ar fi condus „sedată”. „În noaptea de 11 spre 12 noiembrie, Raluca Bădulescu a fost testată și a ieșit pozitiv la benzodiazipină, o substanță care se regăseste în Xanax, Valium, medicamente cu efect tranchilizant. I s-au luat probe de sânge la IML și urmează să se dea raportul”, au declarat surse din Poliție pentru Click.ro.

Raluca Bădulescu ar fi luat o pastilă de somn pentru că era ”obosită, agitată”

Surse din anturajul juratei de la „Bravo, ai stil!” au dezvăluit pentru Click.ro că Raluca Bădulescu a luat un banal somnifer cu o seară înainte să fie oprită în trafic de către polițiștii de la Brigada Rutieră.

“Raluca a luat o pastilă de somn. Un somnifer. Problema e că l-a luat cu o zi înainte. Cu fix 24 de ore. A fost obosită, era agitată. S-a gândit să ia un somnifer ca să poată dormi. Avea o zi plină și avea probleme cu somnul. Organismul ei a păstrat urma pastilei. A rămas în corp, iar când Poliția a oprit-o a rezultat substanța în urma testului. Proiectele pe care le are au obosit-o foarte tare. Cam asta a fost! Dar ea nu consumă substanțe, ori să ia somnifere în mod regulat”, au declarat, în exclusivitate pentru Click.ro, surse apropiate ale juratei de la „Bravo, ai stil!”.

Citește și:

Bravo, au stil! Părinţii Ralucăi Bădulescu şi-au eclipsat fiica la un eveniment

VIDEO Cum reușește Raluca Bădulescu să se înțeleagă cu fostul soț și cu actualul: "Întotdeauna voi crede în iubire"

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
daniel isabela onoriu jpg
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png