EXCLUSIV Reacția soțului Ancăi Țurcașiu și mesajul nașului Țânțăreanu: «Bine că au divorțat, nu se mai înțelegeau»

image
Anca Ţurcaşiu şi naşul Cristian Ţânţăreanu

Certurile din ultima perioadă au pus capac! Anca Țurcașiu (50 de ani) și medicul Cristian Georgescu (52 de ani) au decis că e mai bine să divorțeze, după 22 de ani de căsnicie. Nici măcar fiul lor în vârstă de 20 de ani nu i-a convins să rămână împreună, și nici nașul Cristian Țânțăreanu.

Iată că ceea ce în 2014 era un banc prost al nașului Țânțăreanu, care a făcut glume despre divorț, a devenit realitate în 2020. Anca Țurcașiu și medicul stomatolog Cristian Georgescu și-au spus "adio", deși în iunie au sărbătorit 22 de ani de căsătorie. Anunțul divorțului a fost făcut chiar de artistă, pe pagina ei de Facebook, luni seară (20 iulie).

image
Anca Țurcașiu, alături de soț și fiul lor

"Prefer să nu comentez deloc acest subiect", s-a rezumat să spună medicul Cristian Georgescu, pentru Click!, fără să nege însă despărțirea. Nașul Cristian Țânțăreanu a comentat însă în stilul său comic, dezvăluind și câteva dintre motivele divorțului. "Foarte bine ca a divorțat, că o dată vede nașu puța finei. Lasă că e mult bine singur, nu e un capăt de lume. Știu că în ultima perioadă au avut divergențe, nu se mai înțelegeau deloc. Ultima dată i-am văzut împreună acum două zile. Dar na... nu înseamnă că era roz situația", a confirmat pentru Click! nașul de cununie al celor doi. 

Anca Țurcașiu, despre divorț: "Viața îți oferă lecții de învățat"

Luni seara, Anca Țurcașiu a anunțat divorțul pe Facebook. "Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!", a scris Anca Țurcașiu.  

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat după 22 de ani de mariaj jpeg
Anca Țurcașiu, alături de soț și fiul lorfoto: arhivă personală

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani căsnicie

Anca Ţurcaşiu (50 de ani) şi Cristian Georgescu s-au căsătorit în anul 1998, iar petrecerea a avut loc în Paradisul Verde, de la Corbeanca. Naşii de cununie ai celor doi au fost soţii Ţânţăreanu, Cristian şi Manuela. L-a cunoscut pe medicul Cristian Georgescu (50 de ani) în SUA, la scurt timp după ce a ieşit dintr-o relaţie care i-a adus multă fericire, dar care i-a provocat şi multă durere. Înainte ca viaţa să i-l scoată în cale pe medicul stomatolog Cristian Georgescu, cântăreaţa a trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar care s-a încheiat cu lacrimi. S-a iubit cu solistul Gigi Gheorghiu (64 de ani) timp de patru ani, din 1993 până în 1997. Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au un fiu, în vârstă de 21 de ani, pe nume Radu, student la Facultatea de Inginerie Spaţială din București.

Citește și:

Cum și-a cunoscut Anca Țurcașiu soțul, acum 20 de ani. ”Eram jalnică!”

VIDEO EXCLUSIV Divorţul lu' Ţurcaşiu, un banc prost de la Ţânţăreanu

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Roxana, alături Liviu Guță
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Nepoții reginei Margareta FOTO Instagram
accident autostrada jpg
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu